Barion Pixel

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

with Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
  2024. május 30. 13:28

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé az alkotás világában szeret új ízeket felfedezni, új technikákkal kísérletezni, és hagyni, hogy fantáziája vezesse az íz és az állag tökéletes egyensúlyának eléréséhez. Egy egész művészet, amelyet tökéletesen elsajátított, és amelyről a növények hangját kölcsönözve káprázatos bemutatót tart nekünk. Linda Vongdara kíséretében meghív minket, hogy kövessük őt a végső kényeztetés felé vezető úton, a nagy klasszikusokkal, melyeket növényi változatban, kifejezetten ehhez a könyvhöz készült receptekkel kerülnek bemutatásra.

PIERRE HERMÉ
Az elzászi pékek négy generációjának örököse, Pierre Hermé 14 évesen kezdte pályafutását Gaston Lenôtre-nál. Az ihletett alkotó és mindenre kíváncsi, ízt és modernitást hozott a cukrászsüteményekbe, „egyedüli útmutatóként az élvezet”. Munkássága és merészsége a francia gasztronómia és cukrászat nélkülözhetetlen szakemberévé tette. A világ négy sarkában a cukrász-csokoládékészítő bemutatja technikai tudását, tehetségét és kreativitását minden ínyence örömének szolgálatában.

LINDA VONGDARA
Linda Vongdara luxusdivat-tervezői karrierje után úgy döntött, hogy életre szóló szenvedélyét, a sütéssel folytatja. gyakorolt, kutatott, majd még közelebb akart kerülni a szívéhez közel álló témákhoz: a természethez és a növényvilághoz.
Gyakorlatát és technikáit továbbfejlesztette, hogy újra feltaláljon egy másik elkészítési módot. Ma gasztronómiai író, de mindenekelőtt a növényi galette oktatója, főleg profikkal-profiknak.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. szeptember 30.
ISBN: 9781911714163
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 28.9 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 264
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


El Celler de Can Roca - Redux Edition

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.