Pierre Hermé’s Vegan Pastry
with Linda Vongdara

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Pierre Hermé az alkotás világában szeret új ízeket felfedezni, új technikákkal kísérletezni, és hagyni, hogy fantáziája vezesse az íz és az állag tökéletes egyensúlyának eléréséhez. Egy egész művészet, amelyet tökéletesen elsajátított, és amelyről a növények hangját kölcsönözve káprázatos bemutatót tart nekünk. Linda Vongdara kíséretében meghív minket, hogy kövessük őt a végső kényeztetés felé vezető úton, a nagy klasszikusokkal, melyeket növényi változatban, kifejezetten ehhez a könyvhöz készült receptekkel kerülnek bemutatásra.
PIERRE HERMÉ
Az elzászi pékek négy generációjának örököse, Pierre Hermé 14 évesen kezdte pályafutását Gaston Lenôtre-nál. Az ihletett alkotó és mindenre kíváncsi, ízt és modernitást hozott a cukrászsüteményekbe, „egyedüli útmutatóként az élvezet”. Munkássága és merészsége a francia gasztronómia és cukrászat nélkülözhetetlen szakemberévé tette. A világ négy sarkában a cukrász-csokoládékészítő bemutatja technikai tudását, tehetségét és kreativitását minden ínyence örömének szolgálatában.
LINDA VONGDARA
Linda Vongdara luxusdivat-tervezői karrierje után úgy döntött, hogy életre szóló szenvedélyét, a sütéssel folytatja. gyakorolt, kutatott, majd még közelebb akart kerülni a szívéhez közel álló témákhoz: a természethez és a növényvilághoz.
Gyakorlatát és technikáit továbbfejlesztette, hogy újra feltaláljon egy másik elkészítési módot. Ma gasztronómiai író, de mindenekelőtt a növényi galette oktatója, főleg profikkal-profiknak.
Termékinformációk
Szerzők: | Pierre Hermé, Linda Vongdara |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 30. |
ISBN: | 9781911714163 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 28.9 x 3 cm |
Súly: | 1.3 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.