Barion Pixel

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

with Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
  2024. május 30. 13:28

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé az alkotás világában szeret új ízeket felfedezni, új technikákkal kísérletezni, és hagyni, hogy fantáziája vezesse az íz és az állag tökéletes egyensúlyának eléréséhez. Egy egész művészet, amelyet tökéletesen elsajátított, és amelyről a növények hangját kölcsönözve káprázatos bemutatót tart nekünk. Linda Vongdara kíséretében meghív minket, hogy kövessük őt a végső kényeztetés felé vezető úton, a nagy klasszikusokkal, melyeket növényi változatban, kifejezetten ehhez a könyvhöz készült receptekkel kerülnek bemutatásra.

PIERRE HERMÉ
Az elzászi pékek négy generációjának örököse, Pierre Hermé 14 évesen kezdte pályafutását Gaston Lenôtre-nál. Az ihletett alkotó és mindenre kíváncsi, ízt és modernitást hozott a cukrászsüteményekbe, „egyedüli útmutatóként az élvezet”. Munkássága és merészsége a francia gasztronómia és cukrászat nélkülözhetetlen szakemberévé tette. A világ négy sarkában a cukrász-csokoládékészítő bemutatja technikai tudását, tehetségét és kreativitását minden ínyence örömének szolgálatában.

LINDA VONGDARA
Linda Vongdara luxusdivat-tervezői karrierje után úgy döntött, hogy életre szóló szenvedélyét, a sütéssel folytatja. gyakorolt, kutatott, majd még közelebb akart kerülni a szívéhez közel álló témákhoz: a természethez és a növényvilághoz.
Gyakorlatát és technikáit továbbfejlesztette, hogy újra feltaláljon egy másik elkészítési módot. Ma gasztronómiai író, de mindenekelőtt a növényi galette oktatója, főleg profikkal-profiknak.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. szeptember 30.
ISBN: 9781911714163
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 28.9 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 264
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet