Barion Pixel

Pasta - A Cookbook

The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes


« Vissza | Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
  2021. augusztus 27. 15:28

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Az kulináris trendek jönnek és mennek, de a tészta évről évre erős marad. Szerény összetevői ellenére-csupán lisztből és vízből vagy lisztből és tojásból, a varázslat, a rituálék és a tésztakészítés művészete öt évszázadon át tart.
Két összetevőből több száz töltött, hengerelt, extrudált, szárított és kézzel vágott formát alakítanak ki, amelyek mindegyike saját egyedi eredettel rendelkezik, és kedvelt mártással van bevonva.

A New York-i séf, Missy Robbins huszonöt évvel ezelőtt beleszeretett az olasz ételekbe és tésztákba. Azóta főz, kutat és tanulmányozza útjait Olaszország szerte, aminek eredményeként megnyitotta Amerika két leghíresebb tésztaéttermét, a Liliát és a Misi -t.
Illusztrált, lépésről lépésre készített receptek a negyven legsokoldalúbb tésztaforma kézi készítéséhez, száz recept az olasz amerikai, regionális olasz és Robbins saját legjobb tésztaételeihez, valamint két tucat zöldséges köret, ez a „kemény munka” otthoni kézikönyve szakácsoknak és azoknak, akik el akarják sajátítani a tésztafőzés művészetét.
Lenyűgözően fényképezett, közel 100 színes ínycsiklandó fotó tésztaételekről és húsz olaszországi kép.

Ez a gazdagon illusztrált óda azokhoz az összetevőkhöz, receptekhez és kézművességhez, amelyek a tésztát a szeretett konyha legnépszerűbb ételeivé tették.

 

Photos: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 18.
ISBN: 9781984857002
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 26.7 x 3.8 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 368
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.