Barion Pixel

Pasta - A Cookbook

The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes


« Vissza | Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
  2021. augusztus 27. 15:28

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Az kulináris trendek jönnek és mennek, de a tészta évről évre erős marad. Szerény összetevői ellenére-csupán lisztből és vízből vagy lisztből és tojásból, a varázslat, a rituálék és a tésztakészítés művészete öt évszázadon át tart.
Két összetevőből több száz töltött, hengerelt, extrudált, szárított és kézzel vágott formát alakítanak ki, amelyek mindegyike saját egyedi eredettel rendelkezik, és kedvelt mártással van bevonva.

A New York-i séf, Missy Robbins huszonöt évvel ezelőtt beleszeretett az olasz ételekbe és tésztákba. Azóta főz, kutat és tanulmányozza útjait Olaszország szerte, aminek eredményeként megnyitotta Amerika két leghíresebb tésztaéttermét, a Liliát és a Misi -t.
Illusztrált, lépésről lépésre készített receptek a negyven legsokoldalúbb tésztaforma kézi készítéséhez, száz recept az olasz amerikai, regionális olasz és Robbins saját legjobb tésztaételeihez, valamint két tucat zöldséges köret, ez a „kemény munka” otthoni kézikönyve szakácsoknak és azoknak, akik el akarják sajátítani a tésztafőzés művészetét.
Lenyűgözően fényképezett, közel 100 színes ínycsiklandó fotó tésztaételekről és húsz olaszországi kép.

Ez a gazdagon illusztrált óda azokhoz az összetevőkhöz, receptekhez és kézművességhez, amelyek a tésztát a szeretett konyha legnépszerűbb ételeivé tették.

 

Photos: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 18.
ISBN: 9781984857002
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 26.7 x 3.8 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 368
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Meehan's Bartender Manual

Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással. 


Szerzők: Jim Meehan

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury