Barion Pixel

Pasta - A Cookbook

The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes


« Vissza | Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
  2021. augusztus 27. 15:28

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Az kulináris trendek jönnek és mennek, de a tészta évről évre erős marad. Szerény összetevői ellenére-csupán lisztből és vízből vagy lisztből és tojásból, a varázslat, a rituálék és a tésztakészítés művészete öt évszázadon át tart.
Két összetevőből több száz töltött, hengerelt, extrudált, szárított és kézzel vágott formát alakítanak ki, amelyek mindegyike saját egyedi eredettel rendelkezik, és kedvelt mártással van bevonva.

A New York-i séf, Missy Robbins huszonöt évvel ezelőtt beleszeretett az olasz ételekbe és tésztákba. Azóta főz, kutat és tanulmányozza útjait Olaszország szerte, aminek eredményeként megnyitotta Amerika két leghíresebb tésztaéttermét, a Liliát és a Misi -t.
Illusztrált, lépésről lépésre készített receptek a negyven legsokoldalúbb tésztaforma kézi készítéséhez, száz recept az olasz amerikai, regionális olasz és Robbins saját legjobb tésztaételeihez, valamint két tucat zöldséges köret, ez a „kemény munka” otthoni kézikönyve szakácsoknak és azoknak, akik el akarják sajátítani a tésztafőzés művészetét.
Lenyűgözően fényképezett, közel 100 színes ínycsiklandó fotó tésztaételekről és húsz olaszországi kép.

Ez a gazdagon illusztrált óda azokhoz az összetevőkhöz, receptekhez és kézművességhez, amelyek a tésztát a szeretett konyha legnépszerűbb ételeivé tették.

 

Photos: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Missy Robbins, Talia Baiocchi
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 18.
ISBN: 9781984857002
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 26.7 x 3.8 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 368
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fleisch

Fleisch

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.


Szerzők: Ludwig Maurer