Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
by Max Halley
A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
A Max’s World of Sandwiches két részre oszlik: szendvicsekre és komponensekre. A szendvicsreceptek a komponensek részben egyesítik az elemeket, minden elérhető tippet, trükköt felhasználva és világszínvonalú szendvicsekké alakítva.
Az összetevők szekció minden szendvics alapelveit tartalmazza – gondoljunk a kenyérre, szószokra, ízesítőkre, fűszerekre és mindenféle díszítésre. A szendvicsreceptek a hihetetlenül egyszerűtől, mint például Prawn Cocktail Sandwich és a Hot Cross Bun Sandwich with Salted Caramel Ice Cream, az időigényesebbekig, mint például a Porchetta Sandwich és a Tuna Katsu Sando.
A Max’s World of Sandwiches lehetővé teszi az otthoni szakácsok számára, hogy megtanulják a szendvicsekkel kapcsolatos összes tippet és trükköt, és végül elkészítsék álmaik szendvicseit.
Termékinformációk
Szerzők: | Max Halley, Benjamin Benton |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 17. |
ISBN: | 9781784886004 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 25.4 x 3 cm |
Súly: | 1.03 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 190 Ft (9 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition
A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
On Vegetables
Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.