Barion Pixel

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

by Max Halley


« Vissza | Szerzők: Max Halley, Benjamin Benton
  2024. május 17. 15:16

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.



A Max’s World of Sandwiches két részre oszlik: szendvicsekre és komponensekre. A szendvicsreceptek a komponensek részben egyesítik az elemeket, minden elérhető tippet, trükköt felhasználva és világszínvonalú szendvicsekké alakítva.

Az összetevők szekció minden szendvics alapelveit tartalmazza – gondoljunk a kenyérre, szószokra, ízesítőkre, fűszerekre és mindenféle díszítésre. A szendvicsreceptek a hihetetlenül egyszerűtől, mint például Prawn Cocktail Sandwich és a Hot Cross Bun Sandwich with Salted Caramel Ice Cream, az időigényesebbekig, mint például a Porchetta Sandwich és a Tuna Katsu Sando.

A Max’s World of Sandwiches lehetővé teszi az otthoni szakácsok számára, hogy megtanulják a szendvicsekkel kapcsolatos összes tippet és trükköt, és végül elkészítsék álmaik szendvicseit.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Max Halley, Benjamin Benton
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 17.
ISBN: 9781784886004
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 25.4 x 3 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.