Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
by Max Halley

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
A Max’s World of Sandwiches két részre oszlik: szendvicsekre és komponensekre. A szendvicsreceptek a komponensek részben egyesítik az elemeket, minden elérhető tippet, trükköt felhasználva és világszínvonalú szendvicsekké alakítva.
Az összetevők szekció minden szendvics alapelveit tartalmazza – gondoljunk a kenyérre, szószokra, ízesítőkre, fűszerekre és mindenféle díszítésre. A szendvicsreceptek a hihetetlenül egyszerűtől, mint például Prawn Cocktail Sandwich és a Hot Cross Bun Sandwich with Salted Caramel Ice Cream, az időigényesebbekig, mint például a Porchetta Sandwich és a Tuna Katsu Sando.
A Max’s World of Sandwiches lehetővé teszi az otthoni szakácsok számára, hogy megtanulják a szendvicsekkel kapcsolatos összes tippet és trükköt, és végül elkészítsék álmaik szendvicseit.
Termékinformációk
Szerzők: | Max Halley, Benjamin Benton |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 17. |
ISBN: | 9781784886004 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 25.4 x 3 cm |
Súly: | 1.03 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.