Barion Pixel

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

by Max Halley


« Vissza | Szerzők: Max Halley, Benjamin Benton
  2024. május 17. 15:16

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.



A Max’s World of Sandwiches két részre oszlik: szendvicsekre és komponensekre. A szendvicsreceptek a komponensek részben egyesítik az elemeket, minden elérhető tippet, trükköt felhasználva és világszínvonalú szendvicsekké alakítva.

Az összetevők szekció minden szendvics alapelveit tartalmazza – gondoljunk a kenyérre, szószokra, ízesítőkre, fűszerekre és mindenféle díszítésre. A szendvicsreceptek a hihetetlenül egyszerűtől, mint például Prawn Cocktail Sandwich és a Hot Cross Bun Sandwich with Salted Caramel Ice Cream, az időigényesebbekig, mint például a Porchetta Sandwich és a Tuna Katsu Sando.

A Max’s World of Sandwiches lehetővé teszi az otthoni szakácsok számára, hogy megtanulják a szendvicsekkel kapcsolatos összes tippet és trükköt, és végül elkészítsék álmaik szendvicseit.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Max Halley, Benjamin Benton
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 17.
ISBN: 9781784886004
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 25.4 x 3 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.


Szerzők: Vefa Alexiadou

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon