Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
by Max Halley

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
A Max’s World of Sandwiches két részre oszlik: szendvicsekre és komponensekre. A szendvicsreceptek a komponensek részben egyesítik az elemeket, minden elérhető tippet, trükköt felhasználva és világszínvonalú szendvicsekké alakítva.
Az összetevők szekció minden szendvics alapelveit tartalmazza – gondoljunk a kenyérre, szószokra, ízesítőkre, fűszerekre és mindenféle díszítésre. A szendvicsreceptek a hihetetlenül egyszerűtől, mint például Prawn Cocktail Sandwich és a Hot Cross Bun Sandwich with Salted Caramel Ice Cream, az időigényesebbekig, mint például a Porchetta Sandwich és a Tuna Katsu Sando.
A Max’s World of Sandwiches lehetővé teszi az otthoni szakácsok számára, hogy megtanulják a szendvicsekkel kapcsolatos összes tippet és trükköt, és végül elkészítsék álmaik szendvicseit.
Termékinformációk
Szerzők: | Max Halley, Benjamin Benton |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 17. |
ISBN: | 9781784886004 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 25.4 x 3 cm |
Súly: | 1.03 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.