Barion Pixel

The Wok - Recipes and Techniques

by J. Kenji López-Alt


« Vissza | Szerzők: J. Kenji López-Alt | Újra készleten
  2023. július 07. 14:33

The Wok - Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt első szakácskönyve, a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést: tudományos megközelítésével a mindennapi ételekhez több mint félmillió példányban kelt el. Amikor gyors és friss ételeket készít a családjának, egyetlen edényt választ újra és újra: a wokot.



Akár pirításról, bő olajban sütésről, párolásról, lassú főzésről vagy párolásról van szó, a wok a konyha legváltozatosabban használható edénye.

Miután elsajátítod az alapokat – a stir-fry technikájának működését és azt, hogyan érheted el otthon a jellegzetes "füstös wok hei" ízt –, már készen állsz arra, hogy otthoni vagy éttermi stílusú fogásokat készíts Ázsia és a Nyugat konyháiból egyaránt: például Kung Pao csirkét, Pad Thait vagy San Franciscó-i fokhagymás tésztát. López-Alt részletesen bemutatja kedvenc ételei – mint a Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempurázott zöldségek és tengeri ételek, valamint a dashi-alaplében főtt fogások – mögött rejlő tudományt.

A több mint 200 receptet tartalmazó kötet – köztük egyszerű, főzést nem igénylő köretekkel –, a késkezelési technikák és a kamrakészlet összeállításának útmutatójával, valamint több mint 1000 színes fotóval teszi a The Wok könyvet kimeríthetetlen inspirációforrássá, amellyel minden vacsora különleges élménnyé válhat.


 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: J. Kenji López-Alt
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9780393541212
Nyelv: Angol
Méretek: 22.6 x 27.7 x 3.8 cm
Súly: 2.13 kg
Oldalszám: 656
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan