The Silver Spoon - Recipes for Babies
The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way!

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!
Az olasz gyermekeket a legelső falatoktól arra biztatják, hogy felfedezzék az igazi ételek ízeit és állagait – azzal a céllal, hogy kifejlődjön bennük a friss alapanyagok és az egészséges étkezés iránti szeretet. A The Silver Spoon: Recipes for Babies tökéletes bevezető ebbe a nemzeti hagyományba, elkíséri a gyermekeket fejlődésük 6. hónapjától 2 éves korukig, olyan receptekkel, amiket úgy terveztek, hogy bemutassák ételek széles skáláját, kiegészítve tanácsokkal az anyatejről való leszoktatás stresszmentes folyamatához. 50 autentikus olasz recept, tápláló püréktől az első carbonara-ig, kuszkusz, pizza - mindent kétszer teszteltek otthoni körülmények között és szakértő tanácsokkal egészítettek ki, így tökéletesítve ezt a minden szülőnek ajánlott kézikönyvet.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781838660574 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 16 x 22 x 2.8 cm |
Súly: | 0.7 kg |
Oldalszám: | 204 |
Ár: |
9 990 Ft (9 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.