Barion Pixel

The Silver Spoon - Recipes for Babies

The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way!


« Vissza | Szerzők: The Silver Spoon Kitchen
  2020. május 05. 21:18

The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!


Az olasz gyermekeket a legelső falatoktól arra biztatják, hogy felfedezzék az igazi ételek ízeit és állagait – azzal a céllal, hogy kifejlődjön bennük a friss alapanyagok és az egészséges étkezés iránti szeretet. A The Silver Spoon: Recipes for Babies tökéletes bevezető ebbe a nemzeti hagyományba, elkíséri a gyermekeket fejlődésük 6. hónapjától 2 éves korukig, olyan receptekkel, amiket úgy terveztek, hogy bemutassák ételek széles skáláját, kiegészítve tanácsokkal az anyatejről való leszoktatás stresszmentes folyamatához. 50 autentikus olasz recept, tápláló püréktől az első carbonara-ig, kuszkusz, pizza - mindent kétszer teszteltek otthoni körülmények között és szakértő tanácsokkal egészítettek ki, így tökéletesítve ezt a minden szülőnek ajánlott kézikönyvet.

 

Photo: Phaidon 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Silver Spoon Kitchen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781838660574
Nyelv: Angol
Méretek: 16 x 22 x 2.8 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 204
Ár: 9 990 Ft
(9 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


-12°C GELATO

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.