North
The New Nordic Cuisine of Iceland
!['North North](/static/content/books/cover_img/0/226.jpg?855880034192668)
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
Talán nincs is más olyan izlandi étterem, melyet annyira szeretnek és kritikusan magasztalnak, mint Gunnar Gíslason Dill éttermét, mely Reykjavík történelmi Északi Házában nyitott 2009-ben. A North, Gislason gyönyörűen személyes bemutatkozása: egyformán receptkönyv és kulináris utazás, mely példátlan betekintést enged a sztár séf tevékenységének kreatív folyamatába. Ez több mint csupán receptek gyűjteménye, a Northegyben magának Izlandnak a dicsőítése – az inspiráló tradícióknak, történeteknek és az embereknek, akik az izlandi nemzetet a világ minden más nemzetétől eltérővé teszik.
Photo: Evan Sung
![](/static/content/ckfiles/0/3/north_the_new_nordic_cuisine_dill_restaurant_iceland_cookbooks_hu_gunnar_gislason_szakacskonyv_1.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/north_the_new_nordic_cuisine_dill_restaurant_iceland_cookbooks_hu_gunnar_gislason_szakacskonyv_2.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/north_the_new_nordic_cuisine_dill_restaurant_iceland_cookbooks_hu_gunnar_gislason_szakacskonyv_3.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/north_the_new_nordic_cuisine_dill_restaurant_iceland_cookbooks_hu_gunnar_gislason_szakacskonyv_4.jpg)
Termékinformációk
Szerző: | Gunnar Gislason |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9781607744986 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.5 x 26 x 3.5 cm |
Súly: | 1.47 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
14 290 Ft (13 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Let's Eat Italy!
!['Let's Eat Italy! Let's Eat Italy!](/static/content/books/cover_img/0//thumb/879.jpg?903048156153433)
Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
The Bourbon Bible
!['The Bourbon Bible The Bourbon Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/501.jpg?259315345198461)
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.