Barion Pixel

North

The New Nordic Cuisine of Iceland


« Vissza | Szerzők: Gunnar Gislason
  2015. április 27. 00:49

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Talán nincs is más olyan izlandi étterem, melyet annyira szeretnek és kritikusan magasztalnak, mint Gunnar Gíslason Dill éttermét, mely Reykjavík történelmi Északi Házában nyitott 2009-ben. A North, Gislason gyönyörűen személyes bemutatkozása: egyformán receptkönyv és kulináris utazás, mely példátlan betekintést enged a sztár séf tevékenységének kreatív folyamatába. Ez több mint csupán receptek gyűjteménye, a Northegyben magának Izlandnak a dicsőítése – az inspiráló tradícióknak, történeteknek és az embereknek, akik az izlandi nemzetet a világ minden más nemzetétől eltérővé teszik.

Photo: Evan Sung 

 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gunnar Gislason
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781607744986
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 26 x 3.5 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 304
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Roots by Tommy Banks

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Szerzők: Tommy Banks

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim