Barion Pixel

North

The New Nordic Cuisine of Iceland


« Vissza | Szerzők: Gunnar Gislason
  2015. április 27. 00:49

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Talán nincs is más olyan izlandi étterem, melyet annyira szeretnek és kritikusan magasztalnak, mint Gunnar Gíslason Dill éttermét, mely Reykjavík történelmi Északi Házában nyitott 2009-ben. A North, Gislason gyönyörűen személyes bemutatkozása: egyformán receptkönyv és kulináris utazás, mely példátlan betekintést enged a sztár séf tevékenységének kreatív folyamatába. Ez több mint csupán receptek gyűjteménye, a Northegyben magának Izlandnak a dicsőítése – az inspiráló tradícióknak, történeteknek és az embereknek, akik az izlandi nemzetet a világ minden más nemzetétől eltérővé teszik.

Photo: Evan Sung 

 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gunnar Gislason
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781607744986
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 26 x 3.5 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 304
Ár: 14 290 Ft
(13 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Thailand: The Cookbook

Thailand: The Cookbook

A thai konyhát leíró, ismertető, bemutató könyv, több mint 500 recepttel Jean-Pierre Gabriel szerkesztésében.

Thaiföld ételei az egész világon ismertek a jellegzetes forró, savanyú, édes és sós ízek fúziójáról. A most bemutatott szakácskönyv egy kiváló útmutató és segédlet ehhez a méltán közkedvelt konyhához. Az 500 receptet tartalmazó thai szakácskönyvben megtalálhatóak az egyszerű snackek, italok valamint curryk, a kevert sültek és a részletesen kidolgozott desszertek receptjei is.


La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur

FILES by Ramon Morató

FILES by Ramon Morató

A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.


Szerzők: Ramon Morató

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury