Barion Pixel

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Third Edition


« Vissza | Szerzők: Jamie Goode
  2021. május 31. 17:34

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Jamie Goode, a téma nagy tekintélyű szakértője ügyesen megnyitja ezt a komplex témát, és elmagyarázza a különféle folyamatok hátterét és a felhasználás körüli kérdések körét. Beszámol a borászati kutatások létfontosságú előrehaladásáról, és elmagyarázza a tudomány gyakorlati alkalmazását, hivatkozva a világszerte alkalmazott borászati technikák széles skálájára, valamint a szőlészeti gyakorlatokra, az organikus és az ökológiai és az életmódbeli hatásokra.

A Bortudomány (Wine Science) harmadik kiadása olyan új részeket tartalmaz, mint a szőlőtalaj kezelése, a szőlőbetegségek és a jövő szőlőskertje. Jamie végig frissítette a szöveget, és számos létező fejezetet teljesen átdolgozott. A páratlanul hozzáférhető stílusban írt könyv három részre tagolódik, amelyek a szőlőskertet, a pincészetet és az emberi interakciót jelentik a borral. Több mint 80 illusztráció és fotó található benne, amelyek még a legösszetettebb témákat is világossá, egyértelművé és könnyen érthetővé teszik.

"Jamie Goode ritkaság a borvilágban: képzett tudós, aki képes megmagyarázni a bonyolult témákat anélkül, hogy lebutítaná őket. Az is segít, hogy fantasztikus író, aki valódi szenvedéllyel rendelkezik a témája iránt." - Tim Atkin MW

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jamie Goode
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781784727116
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.4 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató