Wine Science - The Application of Science in Winemaking
Third Edition
Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Jamie Goode, a téma nagy tekintélyű szakértője ügyesen megnyitja ezt a komplex témát, és elmagyarázza a különféle folyamatok hátterét és a felhasználás körüli kérdések körét. Beszámol a borászati kutatások létfontosságú előrehaladásáról, és elmagyarázza a tudomány gyakorlati alkalmazását, hivatkozva a világszerte alkalmazott borászati technikák széles skálájára, valamint a szőlészeti gyakorlatokra, az organikus és az ökológiai és az életmódbeli hatásokra.
A Bortudomány (Wine Science) harmadik kiadása olyan új részeket tartalmaz, mint a szőlőtalaj kezelése, a szőlőbetegségek és a jövő szőlőskertje. Jamie végig frissítette a szöveget, és számos létező fejezetet teljesen átdolgozott. A páratlanul hozzáférhető stílusban írt könyv három részre tagolódik, amelyek a szőlőskertet, a pincészetet és az emberi interakciót jelentik a borral. Több mint 80 illusztráció és fotó található benne, amelyek még a legösszetettebb témákat is világossá, egyértelművé és könnyen érthetővé teszik.
"Jamie Goode ritkaság a borvilágban: képzett tudós, aki képes megmagyarázni a bonyolult témákat anélkül, hogy lebutítaná őket. Az is segít, hogy fantasztikus író, aki valódi szenvedéllyel rendelkezik a témája iránt." - Tim Atkin MW
Termékinformációk
Szerző: | Jamie Goode |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 07. |
ISBN: | 9781784727116 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 25 x 2.4 cm |
Súly: | 0.92 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Franklin Barbecue Collection
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks
David Gil és Ingrid Serra túlmutat a hagyományos nugát fogalmán, és sokkal tovább megy, belép a csokoládé, ganache, gianduja, praliné és marcipán világába.