Barion Pixel

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Third Edition


« Vissza | Szerzők: Jamie Goode
  2021. május 31. 17:34

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Jamie Goode, a téma nagy tekintélyű szakértője ügyesen megnyitja ezt a komplex témát, és elmagyarázza a különféle folyamatok hátterét és a felhasználás körüli kérdések körét. Beszámol a borászati kutatások létfontosságú előrehaladásáról, és elmagyarázza a tudomány gyakorlati alkalmazását, hivatkozva a világszerte alkalmazott borászati technikák széles skálájára, valamint a szőlészeti gyakorlatokra, az organikus és az ökológiai és az életmódbeli hatásokra.

A Bortudomány (Wine Science) harmadik kiadása olyan új részeket tartalmaz, mint a szőlőtalaj kezelése, a szőlőbetegségek és a jövő szőlőskertje. Jamie végig frissítette a szöveget, és számos létező fejezetet teljesen átdolgozott. A páratlanul hozzáférhető stílusban írt könyv három részre tagolódik, amelyek a szőlőskertet, a pincészetet és az emberi interakciót jelentik a borral. Több mint 80 illusztráció és fotó található benne, amelyek még a legösszetettebb témákat is világossá, egyértelművé és könnyen érthetővé teszik.

"Jamie Goode ritkaság a borvilágban: képzett tudós, aki képes megmagyarázni a bonyolult témákat anélkül, hogy lebutítaná őket. Az is segít, hogy fantasztikus író, aki valódi szenvedéllyel rendelkezik a témája iránt." - Tim Atkin MW

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jamie Goode
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781784727116
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.4 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

The Book of Vermouth

The Book of Vermouth

Több mint 100 klasszikus és modern koktél recepttel a The Vermouth könyve felfedezi az ital minden aspektusát, és megmutatja, mennyire sokrétű, a finom Martini vagy Negroni készítésén túl. 


Konstantin Filippou / English Version

Konstantin Filippou / English Version

Ez a lebilincselő könyv egy olyan bécsi étterem története, ami az elmúlt évek során sikert sikerre halmozott. A séf konyháját, akinek múltja számos európai állomást tartalmaz - többek között az Arzak étteremben és Gordon Ramsay-nél is dolgozott – erősen meghatározza görög származása. 


Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford