The Elements of Baking - Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan
The art and science of baking ANY recipe

Az Elements of Baking a végső útmutató ahhoz, hogy bármilyen receptet glutén-, tej-, tojás-, vegán- vagy akár gluténmentessé és vegánná tegyünk.
A szervetlen kémiából szerzett PhD fokozattal felvértezett Katarina Cermelj bemutatja a sütés mögött meghúzódó tudományt és a működéshez szükséges összetevőket, így könnyedén hozzáigazíthatja sütését étrendjéhez és életmódjához.
A rengeteg ínycsiklandó recepttel, valamint a tényleges mennyiségi szabályokkal, amelyek segítségével bármilyen receptet bármilyen változatra konvertálhat, a The Elements of Baking átalakítja az összetevőkről alkotott elképzeléseit. Állandó kísérője lesz a konyhában és a könyv, amelyre minden alkalommal hivatkozik, amikor sütni szeretne.
A Szerző:
Katarina Cermelj (röviden: Kat) díjnyertes szakácskönyv-író, ételíró, fotós és a népszerű mentes blog, a The Loopy Whisk alkotója. PhD fokozatát szervetlen kémiából szerezte az Oxfordi Egyetemen, korábban ugyanitt végzett kémia alapképzésben.
Tudományos majom lévén, szeret nagyon tudományos, elemző megközelítést alkalmazni a receptek kidolgozása során – és nagyon hisz abban is, hogy nemcsak megbízható, hibabiztos (és mindig finom) recepteket adjon, hanem a működésük okait, elvét is.
Termékinformációk
Szerző: | Katarina Cermelj |
Kiadó: | Yellow Kite |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 03. |
ISBN: | 9781399712897 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 27 x 3 cm |
Súly: | 1.88 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.
The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.