Barion Pixel

The Elements of Baking - Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan

The art and science of baking ANY recipe


« Vissza | Szerzők: Katarina Cermelj
  2024. augusztus 23. 16:42

The Elements of Baking - Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan

Az Elements of Baking a végső útmutató ahhoz, hogy bármilyen receptet glutén-, tej-, tojás-, vegán- vagy akár gluténmentessé és vegánná tegyünk. 


A szervetlen kémiából szerzett PhD fokozattal felvértezett Katarina Cermelj bemutatja a sütés mögött meghúzódó tudományt és a működéshez szükséges összetevőket, így könnyedén hozzáigazíthatja sütését étrendjéhez és életmódjához.

A rengeteg ínycsiklandó recepttel, valamint a tényleges mennyiségi szabályokkal, amelyek segítségével bármilyen receptet bármilyen változatra konvertálhat, a The Elements of Baking átalakítja az összetevőkről alkotott elképzeléseit. Állandó kísérője lesz a konyhában és a könyv, amelyre minden alkalommal hivatkozik, amikor sütni szeretne.

A Szerző:

Katarina Cermelj (röviden: Kat) díjnyertes szakácskönyv-író, ételíró, fotós és a népszerű mentes blog, a The Loopy Whisk alkotója. PhD fokozatát szervetlen kémiából szerezte az Oxfordi Egyetemen, korábban ugyanitt végzett kémia alapképzésben.

Tudományos majom lévén, szeret nagyon tudományos, elemző megközelítést alkalmazni a receptek kidolgozása során – és nagyon hisz abban is, hogy nemcsak megbízható, hibabiztos (és mindig finom) recepteket adjon, hanem a működésük okait, elvét is.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katarina Cermelj
Kiadó: Yellow Kite
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 03.
ISBN: 9781399712897
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 27 x 3 cm
Súly: 1.88 kg
Oldalszám: 512
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sourdough Mania

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Szerzők: Anita Sumer

Sourdough Mania

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Szerzők: Anita Sumer

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.