Szerző: Rene Redzepi
The Noma Guide to Building Flavour

Végre napvilágra kerül a Noma titkos szósza — a nagy várakozásokkal övezett folytatás (a bestseller The Noma Guide to Fermentation kötethez), amely több mint 150 receptet kínál ízesített / infúziónált olajokhoz, vinaigrette-ekhez, fudge-okhoz, fűszerkeverékekhez, rub-okhoz, szószokhoz és más ízfokozó fűszerkészítményekhez, amelyeket mostantól profi és otthoni szakácsok egyaránt elkészíthetnek és felhasználhatnak, hogy főzésük minden elemét magasabb szintre emeljék.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.