Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean
Rene Redzepi - *** Michelin
Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
A Noma 2.0-ban Rene Redzepi mélyre ás az étterem varázslatában közel 200 étel elkészítésével, amelyek mindegyike lenyűgöző szépséggel és részletességgel készült.
A Noma 2.0 – a cím a Noma újra feltalálására utal, miután a Noma 2018-ban bezárt, hogy átköltözzön a jelenlegi helyszínére, amely arról szól, hogy kizárólag a helyi alapanyagokat használják fel. Arról van szó, hogy a közönséges – gombából, csirkeszárnyból – gyakran erjedés útján – kísérteties, emlékezetes ízeket fejlesszünk ki. Egy olyan tányér összeállításáról van szó, amely a szemet éppúgy gyönyörködteti, mint az ízlelőbimbóinkat.
Arról van szó, hogy feszegetjük a határainkat, arról, amit úgy gondolunk, hogy meg akarunk enni, és arról is szól, hogyan maradj kreatív és hogyan próbáld ki magad a karrier során. A könyvet ínyenceknek, szakácsoknak, művészeknek és műkedvelőknek, készítőknek ajánljuk.
Receptek!
Az ételekhez tartozó alapreceptek részletes leírása (alaplevek, koncentrált levek, olajok, stb) a könyv végén, a 330-351 közötti oldalakon találhatók.
A könyvben található képekhez tartozó közel 200 recept teljes leírása nem a könyvben találhatók meg, hanem a NOMA honlapján.
Lapozzon a könyv 3-ik oldalára, egy teljes oldalon olvashatja a szerzők, a könyv használatára vonatkozó javaslatait. A leírás végén talál egy QR kódot, mobil készülékével olvass-nyissa meg, a link automatikusan a NOMA Recept adatbázisának felületére irányítja.
Itt egy kérdés megválaszolása után (egy adott oldal, adott szava a jelszó) kapunk engedélyt a belépésre, ahol szezononként kereshetünk rá az adott étel receptjére.
A bejutáshoz szükséges kérdés-jelszó időközönként változik!
Photo: Artisan








Termékinformációk
| Szerzők: | Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 08. |
| ISBN: | 9781648291722 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24.9 x 33.5 x 3.6 cm |
| Súly: | 2.56 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vietnam - The Cookbook
A vietnami konyha végső ünneplése – 445 hagyományos, otthoni recepttel az ország minden szegletéből
Essential
Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.