Barion Pixel

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Rene Redzepi - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi
  2022. június 23. 14:22

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent. 


A Noma 2.0-ban Rene Redzepi mélyre ás az étterem varázslatában közel 200 étel elkészítésével, amelyek mindegyike lenyűgöző szépséggel és részletességgel készült.
A Noma 2.0 – a cím a Noma újra feltalálására utal, miután a Noma 2018-ban bezárt, hogy átköltözzön a jelenlegi helyszínére, amely arról szól, hogy kizárólag a helyi alapanyagokat használják fel. Arról van szó, hogy a közönséges – gombából, csirkeszárnyból – gyakran erjedés útján – kísérteties, emlékezetes ízeket fejlesszünk ki. Egy olyan tányér összeállításáról van szó, amely a szemet éppúgy gyönyörködteti, mint az ízlelőbimbóinkat.
Arról van szó, hogy feszegetjük a határainkat, arról, amit úgy gondolunk, hogy meg akarunk enni, és arról is szól, hogyan maradj kreatív és hogyan próbáld ki magad a karrier során. A könyvet ínyenceknek, szakácsoknak, művészeknek és műkedvelőknek, készítőknek ajánljuk.

Receptek!

Az ételekhez tartozó alapreceptek részletes leírása (alaplevek, koncentrált levek, olajok, stb) a könyv végén, a 330-351 közötti oldalakon találhatók.

A könyvben található képekhez tartozó közel 200 recept teljes leírása nem a könyvben találhatók meg, hanem a NOMA honlapján.

Lapozzon a könyv 3-ik oldalára, egy teljes oldalon olvashatja a szerzők, a könyv használatára vonatkozó javaslatait. A leírás végén talál egy QR kódot, mobil készülékével olvass-nyissa meg, a link automatikusan a NOMA Recept adatbázisának felületére irányítja.

Itt egy kérdés megválaszolása után (egy adott oldal, adott szava a jelszó) kapunk engedélyt a belépésre, ahol szezononként kereshetünk rá az adott étel receptjére.

A bejutáshoz szükséges kérdés-jelszó időközönként változik! 

 

Photo: Artisan

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 08.
ISBN: 9781648291722
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.6 cm
Súly: 2.56 kg
Oldalszám: 352
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury