Barion Pixel

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Rene Redzepi - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi
  2022. június 23. 14:22

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent. 


A Noma 2.0-ban Rene Redzepi mélyre ás az étterem varázslatában közel 200 étel elkészítésével, amelyek mindegyike lenyűgöző szépséggel és részletességgel készült.
A Noma 2.0 – a cím a Noma újra feltalálására utal, miután a Noma 2018-ban bezárt, hogy átköltözzön a jelenlegi helyszínére, amely arról szól, hogy kizárólag a helyi alapanyagokat használják fel. Arról van szó, hogy a közönséges – gombából, csirkeszárnyból – gyakran erjedés útján – kísérteties, emlékezetes ízeket fejlesszünk ki. Egy olyan tányér összeállításáról van szó, amely a szemet éppúgy gyönyörködteti, mint az ízlelőbimbóinkat.
Arról van szó, hogy feszegetjük a határainkat, arról, amit úgy gondolunk, hogy meg akarunk enni, és arról is szól, hogyan maradj kreatív és hogyan próbáld ki magad a karrier során. A könyvet ínyenceknek, szakácsoknak, művészeknek és műkedvelőknek, készítőknek ajánljuk.

Receptek!

Az ételekhez tartozó alapreceptek részletes leírása (alaplevek, koncentrált levek, olajok, stb) a könyv végén, a 330-351 közötti oldalakon találhatók.

A könyvben található képekhez tartozó közel 200 recept teljes leírása nem a könyvben találhatók meg, hanem a NOMA honlapján.

Lapozzon a könyv 3-ik oldalára, egy teljes oldalon olvashatja a szerzők, a könyv használatára vonatkozó javaslatait. A leírás végén talál egy QR kódot, mobil készülékével olvass-nyissa meg, a link automatikusan a NOMA Recept adatbázisának felületére irányítja.

Itt egy kérdés megválaszolása után (egy adott oldal, adott szava a jelszó) kapunk engedélyt a belépésre, ahol szezononként kereshetünk rá az adott étel receptjére.

A bejutáshoz szükséges kérdés-jelszó időközönként változik! 

 

Photo: Artisan

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 08.
ISBN: 9781648291722
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.6 cm
Súly: 2.56 kg
Oldalszám: 352
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Azurmendi

Azurmendi

Azurmendi egy egyedülálló bioklimatikus épület Larrabetzu-ban (Bizkaia) található és beépül az őshonos szőlő ültetvényekkel beültetett hegy oldalába. 


Szerzők: Eneko Atxa

The Garden Chef

The Garden Chef

Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.


Szerzők: Phaidon Editors

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter