Barion Pixel

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Reprint verzió - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi
  2022. január 18. 14:20

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Redzepi az ínyenc konyha élvonalában tevékenykedik, a lankadatlan kreativitást és a figyelemre méltó mesterségbeli tudást az északi terroir termékeinek utánozhatatlan és veleszületett tudásával ötvözve.
A Noma Cookbooks példátlan lehetőség, hogy megismerjük Redzepi és a Noma történetét és filozófiáját, az alapanyagok beszerzését, az ételek mögötti kísérletezést és a Noma étkezésének kulturális jelentőségét. A Redzepi világába való betekintést Redzepi több mint 90 receptje kíséri, amely messze a valaha megjelent legátfogóbb gyűjtemény. A könyvben látható fényképek bemutatják a Noma ételeit és hangulatát, valamint azt a skandináv környezetet, amely Redzepi konyhájának középpontjában áll.

Aktuális: A NOMA 2021-ben megkapta a harmadik Michelin csillagot, továbbá a The Wold’s Best Restaurants listán az első helyet foglalja el.

FIGYELEM! A NOMA - Time and Place in Nordic Cuisine könyv 2022-ben újra lett nyomtatva, vagyis jelen esetben a régebben megjelent kiadvány újranyomtatott verziójáról van szó!

Photo: Ditte Isager

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rene Redzepi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2022. január 24.
ISBN: 9780714859033
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.8 cm
Súly: 2.2 kg
Oldalszám: 368
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cheese Champions

Cheese Champions

Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen