Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
Reprint verzió - *** Michelin
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Redzepi az ínyenc konyha élvonalában tevékenykedik, a lankadatlan kreativitást és a figyelemre méltó mesterségbeli tudást az északi terroir termékeinek utánozhatatlan és veleszületett tudásával ötvözve.
A Noma Cookbooks példátlan lehetőség, hogy megismerjük Redzepi és a Noma történetét és filozófiáját, az alapanyagok beszerzését, az ételek mögötti kísérletezést és a Noma étkezésének kulturális jelentőségét. A Redzepi világába való betekintést Redzepi több mint 90 receptje kíséri, amely messze a valaha megjelent legátfogóbb gyűjtemény. A könyvben látható fényképek bemutatják a Noma ételeit és hangulatát, valamint azt a skandináv környezetet, amely Redzepi konyhájának középpontjában áll.
Aktuális: A NOMA 2021-ben megkapta a harmadik Michelin csillagot, továbbá a The Wold’s Best Restaurants listán az első helyet foglalja el.
FIGYELEM! A NOMA - Time and Place in Nordic Cuisine könyv 2022-ben újra lett nyomtatva, vagyis jelen esetben a régebben megjelent kiadvány újranyomtatott verziójáról van szó!
Photo: Ditte Isager






Termékinformációk
| Szerző: | Rene Redzepi |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2010 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. január 24. |
| ISBN: | 9780714859033 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25 x 29 x 3.8 cm |
| Súly: | 2.2 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
20 890 Ft (19 895 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
MOTA's Creations
Egy maggal kezdődik, de nem akármilyen maggal. A menü új ötleteinek magvával, egy ragadós név... aztán indulunk is. A Geopark Odsherred Claus Henriksen (Mota) séffel együttműködve, a MOTA étterem ételuniverzuma alapján egy új könyvsorozattal hívja meg Önt, egy gasztronómiai utazásról képekben és szavakban.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Crostate
A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.