Barion Pixel

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Reprint verzió - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi
  2022. január 18. 14:20

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Redzepi az ínyenc konyha élvonalában tevékenykedik, a lankadatlan kreativitást és a figyelemre méltó mesterségbeli tudást az északi terroir termékeinek utánozhatatlan és veleszületett tudásával ötvözve.
A Noma Cookbooks példátlan lehetőség, hogy megismerjük Redzepi és a Noma történetét és filozófiáját, az alapanyagok beszerzését, az ételek mögötti kísérletezést és a Noma étkezésének kulturális jelentőségét. A Redzepi világába való betekintést Redzepi több mint 90 receptje kíséri, amely messze a valaha megjelent legátfogóbb gyűjtemény. A könyvben látható fényképek bemutatják a Noma ételeit és hangulatát, valamint azt a skandináv környezetet, amely Redzepi konyhájának középpontjában áll.

Aktuális: A NOMA 2021-ben megkapta a harmadik Michelin csillagot, továbbá a The Wold’s Best Restaurants listán az első helyet foglalja el.

FIGYELEM! A NOMA - Time and Place in Nordic Cuisine könyv 2022-ben újra lett nyomtatva, vagyis jelen esetben a régebben megjelent kiadvány újranyomtatott verziójáról van szó!

Photo: Ditte Isager

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rene Redzepi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2022. január 24.
ISBN: 9780714859033
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.8 cm
Súly: 2.2 kg
Oldalszám: 368
Ár: 20 290 Ft
(19 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash