Barion Pixel

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Reprint verzió - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi
  2022. január 18. 14:20

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Redzepi az ínyenc konyha élvonalában tevékenykedik, a lankadatlan kreativitást és a figyelemre méltó mesterségbeli tudást az északi terroir termékeinek utánozhatatlan és veleszületett tudásával ötvözve.
A Noma Cookbooks példátlan lehetőség, hogy megismerjük Redzepi és a Noma történetét és filozófiáját, az alapanyagok beszerzését, az ételek mögötti kísérletezést és a Noma étkezésének kulturális jelentőségét. A Redzepi világába való betekintést Redzepi több mint 90 receptje kíséri, amely messze a valaha megjelent legátfogóbb gyűjtemény. A könyvben látható fényképek bemutatják a Noma ételeit és hangulatát, valamint azt a skandináv környezetet, amely Redzepi konyhájának középpontjában áll.

Aktuális: A NOMA 2021-ben megkapta a harmadik Michelin csillagot, továbbá a The Wold’s Best Restaurants listán az első helyet foglalja el.

FIGYELEM! A NOMA - Time and Place in Nordic Cuisine könyv 2022-ben újra lett nyomtatva, vagyis jelen esetben a régebben megjelent kiadvány újranyomtatott verziójáról van szó!

Photo: Ditte Isager

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rene Redzepi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2022. január 24.
ISBN: 9780714859033
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.8 cm
Súly: 2.2 kg
Oldalszám: 368
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez