Barion Pixel

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Reprint verzió - *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi
  2022. január 18. 14:20

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Redzepi az ínyenc konyha élvonalában tevékenykedik, a lankadatlan kreativitást és a figyelemre méltó mesterségbeli tudást az északi terroir termékeinek utánozhatatlan és veleszületett tudásával ötvözve.
A Noma Cookbooks példátlan lehetőség, hogy megismerjük Redzepi és a Noma történetét és filozófiáját, az alapanyagok beszerzését, az ételek mögötti kísérletezést és a Noma étkezésének kulturális jelentőségét. A Redzepi világába való betekintést Redzepi több mint 90 receptje kíséri, amely messze a valaha megjelent legátfogóbb gyűjtemény. A könyvben látható fényképek bemutatják a Noma ételeit és hangulatát, valamint azt a skandináv környezetet, amely Redzepi konyhájának középpontjában áll.

Aktuális: A NOMA 2021-ben megkapta a harmadik Michelin csillagot, továbbá a The Wold’s Best Restaurants listán az első helyet foglalja el.

FIGYELEM! A NOMA - Time and Place in Nordic Cuisine könyv 2022-ben újra lett nyomtatva, vagyis jelen esetben a régebben megjelent kiadvány újranyomtatott verziójáról van szó!

Photo: Ditte Isager

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rene Redzepi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2022. január 24.
ISBN: 9780714859033
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.8 cm
Súly: 2.2 kg
Oldalszám: 368
Ár: 20 890 Ft
(19 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.