Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2022. június 18. 12:32

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be kreációikat– ahol Martin Klein és csapata megfelel a kihívásnak, és tökéletesen újra alkotja a csúcsszakácsok étlapját. A séf személyes kommentárjai, Martin Klein vendégszakácsokkal szerzett tapasztalatait és a kifejezetten az Ikarus Étterem számára összeállított menük receptjeit és a nemzetközi „haute cuisine-t” mutatják be

Photo: Helge Kirchberger 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. július 21.
ISBN: 9783967040289
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 344
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

Új
Sunny Days, Taco Nights - A Cookbook by Enrique Olvera

A neves mexikói séf, Enrique Olvera bemutatja a taco elkészítésének és élvezetének tökéletes bennfentes útmutatóját.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash