Ikarus invites the world's best chefs VOL8
Exceptional recipes and international chefs in portrait
Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be kreációikat– ahol Martin Klein és csapata megfelel a kihívásnak, és tökéletesen újra alkotja a csúcsszakácsok étlapját. A séf személyes kommentárjai, Martin Klein vendégszakácsokkal szerzett tapasztalatait és a kifejezetten az Ikarus Étterem számára összeállított menük receptjeit és a nemzetközi „haute cuisine-t” mutatják be
Photo: Helge Kirchberger






Termékinformációk
| Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
| Kiadó: | Pantauro |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. július 21. |
| ISBN: | 9783967040289 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24.9 x 33.5 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.61 kg |
| Oldalszám: | 344 |
| Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cenador de Amós
Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli.
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.