The Wildcrafted Cocktail
Make Your Own Foraged Syrups, Bitters, Infusions, and Garnishes; Includes Recipes for 45 One-of-a-Kind Mixed Drinks
Ismerd meg a helyi alapanyagokra épülő mozgalom és a craft koktélkultúra természetes „szerelemgyerekét”. Ez a könyv megmutatja, mennyire egyszerű egyedi, különleges és finom koktélokat készíteni olyan hétköznapi alapanyagokból, mint a vadvirágok, bogyók, gyökerek és levelek, amelyeket akár az út mentén vagy a saját kertedben is megtalálsz.
A gyűjtögetés szakértője, Ellen Zachos több mint 50 szirup, infúzió, lé, bitter és díszítés receptjével indítja be a hangulatot, többek között olyan különlegességekkel, mint a gyorsan savanyított sásliliom-bimbó, a csipkebogyószirup, vagy a rókagombával infuziónált rum.
Ezután a saját készítésű alapanyagokat 45 meglepő és élvezetes koktélban használhatod fel, például a Stinger in the Rye, a Don’t Sass Me vagy a Tree-tini.
Ellen Zachos elismert vadon gyűjtögetési (foraging) szakértő és tapasztalt oktató, aki hosszú évek óta tanítja a természetben fellelhető alapanyagok gyűjtését. Társműsorvezetője a Plantrama podcastnak, és online is megtalálható a backyardforager.com oldalon, tizenkét könyv szerzője.








Termékinformációk
| Szerző: | Ellen Zachos |
| Kiadó: | Storey Publishing |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. december 12. |
| ISBN: | 9781635864168 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.4 x 35.4 x 0.2 cm |
| Súly: | 0.51 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.