Barion Pixel

The Wildcrafted Cocktail

Make Your Own Foraged Syrups, Bitters, Infusions, and Garnishes; Includes Recipes for 45 One-of-a-Kind Mixed Drinks


« Vissza | Szerzők: Ellen Zachos
  2025. december 12. 16:37

The Wildcrafted Cocktail

Ismerd meg a helyi alapanyagokra épülő mozgalom és a craft koktélkultúra természetes „szerelemgyerekét”. Ez a könyv megmutatja, mennyire egyszerű egyedi, különleges és finom koktélokat készíteni olyan hétköznapi alapanyagokból, mint a vadvirágok, bogyók, gyökerek és levelek, amelyeket akár az út mentén vagy a saját kertedben is megtalálsz.


A gyűjtögetés szakértője, Ellen Zachos több mint 50 szirup, infúzió, lé, bitter és díszítés receptjével indítja be a hangulatot, többek között olyan különlegességekkel, mint a gyorsan savanyított sásliliom-bimbó, a csipkebogyószirup, vagy a rókagombával infuziónált rum.

Ezután a saját készítésű alapanyagokat 45 meglepő és élvezetes koktélban használhatod fel, például a Stinger in the Rye, a Don’t Sass Me vagy a Tree-tini.

Ellen Zachos elismert vadon gyűjtögetési (foraging) szakértő és tapasztalt oktató, aki hosszú évek óta tanítja a természetben fellelhető alapanyagok gyűjtését. Társműsorvezetője a Plantrama podcastnak, és online is megtalálható a backyardforager.com oldalon, tizenkét könyv szerzője. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ellen Zachos
Kiadó: Storey Publishing
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2025. december 12.
ISBN: 9781635864168
Nyelv: Angol
Méretek: 20.4 x 35.4 x 0.2 cm
Súly: 0.51 kg
Oldalszám: 240
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon