The Bourbon Bible
The Complete low-down on the Spirit of America-140 bourbons tried and tested

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
20 klasszikus bourbon koktél receptje melett tanulhatunk a bourbon történetéről, készítéséről és az italvásárláshoz hasznos kulcsfontosságú szempontokról. A The Bourbon Bible a legjobb útmutató a legjobb italhoz.
Photo: MITCHELL BEAZLEY
Termékinformációk
Szerző: | Eric Zandona |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781784724573 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.3 x 22.1 x 2.3 cm |
Súly: | 0.54 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
7 190 Ft (6 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.