Barion Pixel

Umami

Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz
  2019. május 03. 17:32

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Itt az ideje, hogy az ötödik ízhez forduljunk, és mutassuk meg, milyen potenciállal rendelkezik. Heiko Antoniewicz ezt tette - és az eredménye ez a szakácskönyv. Több mint 50 receptben bizonyítja, hogy az Umami, a különböző főzési technikákkal együtt, új ízelítő komponenseket és vendégeket teremt az új ízérzékeléshez.
"Az Umami egy csodálatos csapatjátékos, kiemeli az ételeket és a tipikus ízeket, és változatosságot biztosít a nyelvre" - mondja Antoniewicz.
Ebből a szempontból ez a könyv egy meghívás, hogy újból gondolkodjunk a főzésről, az ízlésről és az élvezetről, hogy felfedezzük az ötödik ízt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heiko Antoniewicz
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 25.
ISBN: 9783960331513
Nyelv: Német
Méretek: 28.6 x 29.6 x 2.6 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 160
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakisztán egy elsöprő és ambiciózus szakácskönyv, több mint 100 recepttel, amelyek a pakisztáni ételeket kulturális kontextusába helyezik.


Szerzők: Maryam Jillani

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury