Barion Pixel

Umami

Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz
  2019. május 03. 17:32

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Itt az ideje, hogy az ötödik ízhez forduljunk, és mutassuk meg, milyen potenciállal rendelkezik. Heiko Antoniewicz ezt tette - és az eredménye ez a szakácskönyv. Több mint 50 receptben bizonyítja, hogy az Umami, a különböző főzési technikákkal együtt, új ízelítő komponenseket és vendégeket teremt az új ízérzékeléshez.
"Az Umami egy csodálatos csapatjátékos, kiemeli az ételeket és a tipikus ízeket, és változatosságot biztosít a nyelvre" - mondja Antoniewicz.
Ebből a szempontból ez a könyv egy meghívás, hogy újból gondolkodjunk a főzésről, az ízlésről és az élvezetről, hogy felfedezzük az ötödik ízt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Heiko Antoniewicz
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 25.
ISBN: 9783960331513
Nyelv: Német
Méretek: 28.6 x 29.6 x 2.6 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 160
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

-12°C GELATO

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben. 


American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.