The Ultimate Burger
Plus DIY Condiments, Sides, and Boozy Milkshakes
Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Milyen a ’legjobb’ burger? A kérdést feltéve tüzes vita indul a húsokról, sütési módszerekről, a készültségi fokokról, buci típusokról, szószokról, feltétekről és köretekről. A The Ultimate Burgernek van a legjobb válasza mindezen kérdésekre: a legjobb burger olyan, amilyennek szereti. És az America’s Test Kitchen csapata megmutatja, hogy valósítsa meg.
Egy teljesen amerikai marhaburgerről álmodozik? Mind itt van: steak burgerek, duplahúsos burgerek és egyszerű marha sliderek. Lépjen túl a marhán sertés, bárány, bivaly, lazac, tonhal és rák burgerekkel mielőtt a húsmentes – vegetáriánus és vegán – burgerek világába lépne. Aztán mindent bele, próbáljon ki olyan túlvilági kombinációkat, mint a Surf and Turf Burger, a Loaded Nacho Burger, a Grilled Crispy Onion-Ranch Burger és a Reuben Burger. Kér hozzá köretet? A köretek fejezet megmutatja, hogyan készítse el a legropogósabb chipset és sültkrumplit, a legselymesebb coleslaw-t és pár önmagát itató milkshake-et és más jeges italokat, hogy jobban csússzon minden. A bucik tökéletességét is garantáljuk a házi készítésű bucikkal, amik gyengéden megágyaznak a húspogácsáknak. És bemutatjuk az America’s Test Kitchen által javasolt boltban kapható bucikat, ketchupokat, mustárokat és relisheket, a temérdek házi készítésű szósz receptje mellett, mint a Classic Burger Sauce, a Quick Pickle Chips és a Black Pepper Candied Bacon, amiket szabadon keverhet és párosíthat a receptekkel.

Termékinformációk
| Szerző: | Americas Test Kitchen |
| Kiadó: | Americas Test Kitchen |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9781945256844 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.4 x 22.9 x 2 cm |
| Súly: | 0.77 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches
Vadonatúj könyv a népszerű skandináv gasztronómiai író, a londoni ScandiKitchen Café & Deli tulajdonosa, Bronte Aurell tollából.
The Italian Deli Cookbook
A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét