The Ultimate Burger

Plus DIY Condiments, Sides, and Boozy Milkshakes


« Vissza | Szerzők: Americas Test Kitchen
  2019. augusztus 08. 14:37

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


Milyen a ’legjobb’ burger? A kérdést feltéve tüzes vita indul a húsokról, sütési módszerekről, a készültségi fokokról, buci típusokról, szószokról, feltétekről és köretekről. A The Ultimate Burgernek van a legjobb válasza mindezen kérdésekre: a legjobb burger olyan, amilyennek szereti. És az America’s Test Kitchen csapata megmutatja, hogy valósítsa meg.
Egy teljesen amerikai marhaburgerről álmodozik? Mind itt van: steak burgerek, duplahúsos burgerek és egyszerű marha sliderek. Lépjen túl a marhán sertés, bárány, bivaly, lazac, tonhal és rák burgerekkel mielőtt a húsmentes – vegetáriánus és vegán – burgerek világába lépne. Aztán mindent bele, próbáljon ki olyan túlvilági kombinációkat, mint a Surf and Turf Burger, a Loaded Nacho Burger, a Grilled Crispy Onion-Ranch Burger és a Reuben Burger. Kér hozzá köretet? A köretek fejezet megmutatja, hogyan készítse el a legropogósabb chipset és sültkrumplit, a legselymesebb coleslaw-t és pár önmagát itató milkshake-et és más jeges italokat, hogy jobban csússzon minden. A bucik tökéletességét is garantáljuk a házi készítésű bucikkal, amik gyengéden megágyaznak a húspogácsáknak. És bemutatjuk az America’s Test Kitchen által javasolt boltban kapható bucikat, ketchupokat, mustárokat és relisheket, a temérdek házi készítésű szósz receptje mellett, mint a Classic Burger Sauce, a Quick Pickle Chips és a Black Pepper Candied Bacon, amiket szabadon keverhet és párosíthat a receptekkel.

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Americas Test Kitchen
Kiadó: Americas Test Kitchen
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781945256844
Nyelv: Angol
Méretek: 18.4 x 22.9 x 2 cm
Súly: 0.77 kg
Oldalszám: 256
Ár: 7 990 Ft