Packaged for Life - Chocolate
Packaging Design for Everyday Objects
Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
Amellett, hogy a márka személyiségét, célját vagy üzenetét értelmesen közvetíti, és tartalmát olyan módon testesíti meg, amely magával ragadja a tekintetet, és egy látszólag közönséges palack vagy doboz a művész vagy a tervező felületévé válhat a rendkívüli kreatív kifejezéshez.
Packaged for Life - Chocolate kreatív csomagolástervezési munkák elbűvölő gyűjteményét tartalmazza a mai világ egyik legnépszerűbb harapnivalójához, amelyet még az ősi maják is élveztek! A mellékelt füzet korábbi kiadásaiban szereplő szórakoztató tények mellett a projektek inspiráció falatjaiként és vizuális csemegékként szolgálnak, amelyek ugyanolyan vonzóak, mint maga a bűnösen elragadó termék.
















Termékinformációk
| Szerző: | by Victionary |
| Kiadó: | Victionary |
| Kategória: | Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. április 19. |
| ISBN: | 9789887566649 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 16.4 x 21.9 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.75 kg |
| Oldalszám: | 296 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.