Barion Pixel

Packaged for Life - Chocolate

Packaging Design for Everyday Objects


« Vissza | Szerzők: by Victionary
  2024. április 19. 13:30

Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik. 


Amellett, hogy a márka személyiségét, célját vagy üzenetét értelmesen közvetíti, és tartalmát olyan módon testesíti meg, amely magával ragadja a tekintetet, és egy látszólag közönséges palack vagy doboz a művész vagy a tervező felületévé válhat a rendkívüli kreatív kifejezéshez.

Packaged for Life - Chocolate kreatív csomagolástervezési munkák elbűvölő gyűjteményét tartalmazza a mai világ egyik legnépszerűbb harapnivalójához, amelyet még az ősi maják is élveztek! A mellékelt füzet korábbi kiadásaiban szereplő szórakoztató tények mellett a projektek inspiráció falatjaiként és vizuális csemegékként szolgálnak, amelyek ugyanolyan vonzóak, mint maga a bűnösen elragadó termék.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: by Victionary
Kiadó: Victionary
Kategória: Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. április 19.
ISBN: 9789887566649
Nyelv: Angol
Méretek: 16.4 x 21.9 x 2.2 cm
Súly: 0.75 kg
Oldalszám: 296
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet

The Nordic Baking Book

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Szerzők: Magnus Nilsson

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.