Packaged for Life - Chocolate
Packaging Design for Everyday Objects
Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
Amellett, hogy a márka személyiségét, célját vagy üzenetét értelmesen közvetíti, és tartalmát olyan módon testesíti meg, amely magával ragadja a tekintetet, és egy látszólag közönséges palack vagy doboz a művész vagy a tervező felületévé válhat a rendkívüli kreatív kifejezéshez.
Packaged for Life - Chocolate kreatív csomagolástervezési munkák elbűvölő gyűjteményét tartalmazza a mai világ egyik legnépszerűbb harapnivalójához, amelyet még az ősi maják is élveztek! A mellékelt füzet korábbi kiadásaiban szereplő szórakoztató tények mellett a projektek inspiráció falatjaiként és vizuális csemegékként szolgálnak, amelyek ugyanolyan vonzóak, mint maga a bűnösen elragadó termék.
















Termékinformációk
| Szerző: | by Victionary |
| Kiadó: | Victionary |
| Kategória: | Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. április 19. |
| ISBN: | 9789887566649 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 16.4 x 21.9 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.75 kg |
| Oldalszám: | 296 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen
A NEW YORK TIMES BESTSELLERE • A nagyra értékelt Rancho Gordo babvállalat alapítójától származó, 50 babfajtát bemutató hiteles útmutató, amely 100 klasszikus és modern recept segítségével vezeti be az olvasót a babfőzés világába.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.