Barion Pixel

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2016. június 11. 16:54

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


A csodás könyv oldalain az olvasó megtalálja a legújabb és legfrissebb recepteket, például a choux és sables tésztából készült finomságokat, tartokat és tartletteket, entrements és petits gateaux-kat, kuglofokat. Egytől-egyig 85 darab elegáns és inspiráló alkotást ismerhetünk meg. Minden recept mellett megtalálható egy grafikus által rajzólt oldalírányú vágási rajzot, mely bemutatja a desszertek rétegeit, töltéseit, továbbá a bonyolultabb cukrászati technikákat lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálja, így könnyebben elkészíthetők, reprodukálhatók a szerző receptjei, technikái. 

A MOF minősítéssel rendelkező cukrász saját iskoláiba is beiratkozhatunk továbbképzésre, melyek Franciaországban és Romániában találhatók.

Photo: Stéphane Glacier L'école/Gaelle.Astierperret 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782953727555
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.