Barion Pixel

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2016. június 11. 16:54

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


A csodás könyv oldalain az olvasó megtalálja a legújabb és legfrissebb recepteket, például a choux és sables tésztából készült finomságokat, tartokat és tartletteket, entrements és petits gateaux-kat, kuglofokat. Egytől-egyig 85 darab elegáns és inspiráló alkotást ismerhetünk meg. Minden recept mellett megtalálható egy grafikus által rajzólt oldalírányú vágási rajzot, mely bemutatja a desszertek rétegeit, töltéseit, továbbá a bonyolultabb cukrászati technikákat lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálja, így könnyebben elkészíthetők, reprodukálhatók a szerző receptjei, technikái. 

A MOF minősítéssel rendelkező cukrász saját iskoláiba is beiratkozhatunk továbbképzésre, melyek Franciaországban és Romániában találhatók.

Photo: Stéphane Glacier L'école/Gaelle.Astierperret 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782953727555
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash