Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2016. június 11. 16:54

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


A csodás könyv oldalain az olvasó megtalálja a legújabb és legfrissebb recepteket, például a choux és sables tésztából készült finomságokat, tartokat és tartletteket, entrements és petits gateaux-kat, kuglofokat. Egytől-egyig 85 darab elegáns és inspiráló alkotást ismerhetünk meg. Minden recept mellett megtalálható egy grafikus által rajzólt oldalírányú vágási rajzot, mely bemutatja a desszertek rétegeit, töltéseit, továbbá a bonyolultabb cukrászati technikákat lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálja, így könnyebben elkészíthetők, reprodukálhatók a szerző receptjei, technikái. 

A MOF minősítéssel rendelkező cukrász saját iskoláiba is beiratkozhatunk továbbképzésre, melyek Franciaországban és Romániában találhatók.

Photo: Stéphane Glacier L'école/Gaelle.Astierperret 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782953727555
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Galettes

Galettes

A Galettes egy találkozás. Napsugár a télben, valami, amit saját örömünkre, hagyományból vágunk fel, az összejövetelek megkoronázásaként. Leveles tésztából vagy kalács alapú, frangipán krémes vagy cukrozott citrusokkal körített, ez a klasszikus sütemény ihletek gyönyörű sorával szolgál két cukrásznak, akik játszanak formáival, aromáival, azért, hogy megszínesítsék a bensőséges pillanatokat egy ízletes meglepetéssel. 


So Good Recipes 2

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


Szerzők: Several Authors

Mukoita I - Cutting Techniques: Fish

Mukoita I - Cutting Techniques: Fish

Észak-Amerikában a japán ételek iránti érdeklődés exponenciálisan nőtt az elmúlt tizenöt évben, sokat meghaladva a sushit és a sashimit. Egyre többen nagyra értékelik a japán ételek változatosságát, összetett ízeit, textúráit, valamint a friss, szezonális összetevőkre és a tálalásra helyezett hangsúlyt. 


Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits