Barion Pixel

Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant

by Bertrand Auboyneau


« Vissza | Szerzők: Bertrand Auboyneau | Új
  2025. augusztus 21. 16:09

Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant

Ez a régóta várt, igényesen megtervezett szakácskönyv a klasszikus francia bisztróételek ünnepelt változatait kínálja, a párizsi gasztronómia egyik legismertebb intézményéből.


Lépj be a Bistrot Paul Bert legendás párizsi éttermébe, ahol a legfrissebb alapanyagok találkoznak a hagyományos eljárásokkal, a krétatáblán a napi ajánlatok sorakoznak.

Ebben a gyönyörűen illusztrált szakácskönyvben Bertrand Auboyneau, a bisztró tulajdonosa mindenkit bevezet ebbe a különleges helybe, és megosztja több mint 100 klasszikus, vigasztaló és szeretett francia fogást.

Megtanulhatjuk elkészíteni a klasszikusok legjobb változatait – a tökéletes zöldsalátától és az ellenállhatatlan hasábburgonyától kezdve a kivételes oeuf mayonnaise-on, a steak au poivre-on és a sole meunière-en át egészen a tarte tatin-ig és a Grand Marnier-szuflékig. Ezekhez az ételekhez mindössze néhány alapanyag és alaptechnika szükséges; az ételek nem túldíszítettek, de Auboyneau szakértői útmutatásának köszönhetően mégis ragyognak – mindezt kifejezetten az otthoni szakácsokra gondolva.

Az étterem rajongói, vagy bárki, aki szeretné a francia ízeket a saját konyhájába varázsolni, a Bistrot Paul Bert lapjain egy könnyen követhető, hangulatos bevezetést kap a bisztrófőzés egyszerű művészetébe.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Bertrand Auboyneau
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 04.
ISBN: 9781419784002
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 27 x 2.6 cm
Oldalszám: 288
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Quality Meats

Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.


Szerzők: Luke Powell

Sushi Secrets

Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.


MOTA's Creations

MOTA's Creations

Egy maggal kezdődik, de nem akármilyen maggal. A menü új ötleteinek magvával, egy ragadós név... aztán indulunk is. A Geopark Odsherred Claus Henriksen (Mota) séffel együttműködve, a MOTA étterem ételuniverzuma alapján egy új könyvsorozattal hívja meg Önt, egy gasztronómiai utazásról képekben és szavakban.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash