Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant
by Bertrand Auboyneau
Ez a régóta várt, igényesen megtervezett szakácskönyv a klasszikus francia bisztróételek ünnepelt változatait kínálja, a párizsi gasztronómia egyik legismertebb intézményéből.
Lépj be a Bistrot Paul Bert legendás párizsi éttermébe, ahol a legfrissebb alapanyagok találkoznak a hagyományos eljárásokkal, a krétatáblán a napi ajánlatok sorakoznak.
Ebben a gyönyörűen illusztrált szakácskönyvben Bertrand Auboyneau, a bisztró tulajdonosa mindenkit bevezet ebbe a különleges helybe, és megosztja több mint 100 klasszikus, vigasztaló és szeretett francia fogást.
Megtanulhatjuk elkészíteni a klasszikusok legjobb változatait – a tökéletes zöldsalátától és az ellenállhatatlan hasábburgonyától kezdve a kivételes oeuf mayonnaise-on, a steak au poivre-on és a sole meunière-en át egészen a tarte tatin-ig és a Grand Marnier-szuflékig. Ezekhez az ételekhez mindössze néhány alapanyag és alaptechnika szükséges; az ételek nem túldíszítettek, de Auboyneau szakértői útmutatásának köszönhetően mégis ragyognak – mindezt kifejezetten az otthoni szakácsokra gondolva.
Az étterem rajongói, vagy bárki, aki szeretné a francia ízeket a saját konyhájába varázsolni, a Bistrot Paul Bert lapjain egy könnyen követhető, hangulatos bevezetést kap a bisztrófőzés egyszerű művészetébe.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!






Termékinformációk
| Szerző: | Bertrand Auboyneau |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. november 04. |
| ISBN: | 9781419784002 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.5 x 27 x 2.6 cm |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Revolution in Pastry
Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb, előző szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutatott be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.
The Lebanese Kitchen
A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.