Barion Pixel

Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant

by Bertrand Auboyneau


« Vissza | Szerzők: Bertrand Auboyneau | Új
  2025. augusztus 21. 16:09

Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant

Ez a régóta várt, igényesen megtervezett szakácskönyv a klasszikus francia bisztróételek ünnepelt változatait kínálja, a párizsi gasztronómia egyik legismertebb intézményéből.


Lépj be a Bistrot Paul Bert legendás párizsi éttermébe, ahol a legfrissebb alapanyagok találkoznak a hagyományos eljárásokkal, a krétatáblán a napi ajánlatok sorakoznak.

Ebben a gyönyörűen illusztrált szakácskönyvben Bertrand Auboyneau, a bisztró tulajdonosa mindenkit bevezet ebbe a különleges helybe, és megosztja több mint 100 klasszikus, vigasztaló és szeretett francia fogást.

Megtanulhatjuk elkészíteni a klasszikusok legjobb változatait – a tökéletes zöldsalátától és az ellenállhatatlan hasábburgonyától kezdve a kivételes oeuf mayonnaise-on, a steak au poivre-on és a sole meunière-en át egészen a tarte tatin-ig és a Grand Marnier-szuflékig. Ezekhez az ételekhez mindössze néhány alapanyag és alaptechnika szükséges; az ételek nem túldíszítettek, de Auboyneau szakértői útmutatásának köszönhetően mégis ragyognak – mindezt kifejezetten az otthoni szakácsokra gondolva.

Az étterem rajongói, vagy bárki, aki szeretné a francia ízeket a saját konyhájába varázsolni, a Bistrot Paul Bert lapjain egy könnyen követhető, hangulatos bevezetést kap a bisztrófőzés egyszerű művészetébe.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Bertrand Auboyneau
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 04.
ISBN: 9781419784002
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 27 x 2.6 cm
Oldalszám: 288
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon