Le Bistrot Paul Bert - French Comfort Food from the Parisian Restaurant
by Bertrand Auboyneau

Ez a régóta várt, igényesen megtervezett szakácskönyv a klasszikus francia bisztróételek ünnepelt változatait kínálja, a párizsi gasztronómia egyik legismertebb intézményéből.
Lépj be a Bistrot Paul Bert legendás párizsi éttermébe, ahol a legfrissebb alapanyagok találkoznak a hagyományos eljárásokkal, a krétatáblán a napi ajánlatok sorakoznak.
Ebben a gyönyörűen illusztrált szakácskönyvben Bertrand Auboyneau, a bisztró tulajdonosa mindenkit bevezet ebbe a különleges helybe, és megosztja több mint 100 klasszikus, vigasztaló és szeretett francia fogást.
Megtanulhatjuk elkészíteni a klasszikusok legjobb változatait – a tökéletes zöldsalátától és az ellenállhatatlan hasábburgonyától kezdve a kivételes oeuf mayonnaise-on, a steak au poivre-on és a sole meunière-en át egészen a tarte tatin-ig és a Grand Marnier-szuflékig. Ezekhez az ételekhez mindössze néhány alapanyag és alaptechnika szükséges; az ételek nem túldíszítettek, de Auboyneau szakértői útmutatásának köszönhetően mégis ragyognak – mindezt kifejezetten az otthoni szakácsokra gondolva.
Az étterem rajongói, vagy bárki, aki szeretné a francia ízeket a saját konyhájába varázsolni, a Bistrot Paul Bert lapjain egy könnyen követhető, hangulatos bevezetést kap a bisztrófőzés egyszerű művészetébe.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Bertrand Auboyneau |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. november 04. |
ISBN: | 9781419784002 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.5 x 27 x 2.6 cm |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.