Chicken and Charcoal
Yakitori, Yardbird, Hong Kong

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról.
A Yardbird ‘Az’ étterem HongKong-ban – a világ séfjeinek úti célja, ahova kétségbeesetten próbálnak asztalt foglalni, mégis mindenkinek sorba kell állnia és várnia a bejutásra. A gazdagon illusztrált könyv megtanítja, hogyan használjuk fel a csirke minden egyes részét, Abergel’s ‘mottainai’ mantrájához - Japán kifejezés arra, hogy ‘ne pazarolj’ - hűen.
“A Yardbird ételei találékonyak és ízletesek, csavaros ázsiai ízekkel, amik pontosan olyanok, amire egy olyan étteremtől számítasz, ami Zak Pelaccio-t és Jonathan Gold-ot követi a twitteren” – New York Post.
Az első könyv a kultusszal rendelkező yakitori étterem, a Yardbird főszereplésével - reflektorfénybe és új magasságokba helyezi a csirkét és a grillezés művészetét. A csirke a világ legkedveltebb húsféléje és a yakitori a legegyszerűbb, legegészségesebb mód az elkészítésére. A Honkong-i Yardbirdben, a kanadai Matt Abergel séf felhelyezte a yakitori-t a világ kulináris térképére. Itt, élénk stílusban és erős vizuális utalásokkal Abergel szenvedélyére, a gördeszkázásra, felfedi a leplet az étterem stílusát fémjelző receptekről, részletes magyarázatokkal arról, honnan szerzik be, hogyan osztják részeire, nyársalják fel és készítik el a csirkét, különleges eszközök használata nélkül. Gyújtsa be a grillt és szórakozzon. Az első teljes körű könyv, ami angolul megjelent a yakitori-ról; biztosan elnyeri az otthon főzők és hivatásos séfek tetszését egyaránt.
Matt Abergel, a yakitori szaktekintélye, a Hong Kong-I központú Yardbird és Ronin éttermek séfje. Miután Masayoshi Takayama New York-i Masa éttermében és Hongkong-i Zuma éttermében is dolgozott, Abergel 2011-ben nyitotta a Yardbird-öt és 2018-ban tervezi megnyitni testvéréttermét, a Birdyard-ot Los Angelesben.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Matt Abergel |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714876450 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.7 cm |
Súly: | 1.13 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban.
Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.