Barion Pixel

Chicken and Charcoal

Yakitori, Yardbird, Hong Kong


« Vissza | Szerzők: Matt Abergel
  2018. július 07. 12:30

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


A Yardbird ‘Az’ étterem HongKong-ban – a világ séfjeinek úti célja, ahova kétségbeesetten próbálnak asztalt foglalni, mégis mindenkinek sorba kell állnia és várnia a bejutásra. A gazdagon illusztrált könyv megtanítja, hogyan használjuk fel a csirke minden egyes részét, Abergel’s ‘mottainai’ mantrájához - Japán kifejezés arra, hogy ‘ne pazarolj’ - hűen.
“A Yardbird ételei találékonyak és ízletesek, csavaros ázsiai ízekkel, amik pontosan olyanok, amire egy olyan étteremtől számítasz, ami Zak Pelaccio-t és Jonathan Gold-ot követi a twitteren” – New York Post.
Az első könyv a kultusszal rendelkező yakitori étterem, a Yardbird főszereplésével - reflektorfénybe és új magasságokba helyezi a csirkét és a grillezés művészetét. A csirke a világ legkedveltebb húsféléje és a yakitori a legegyszerűbb, legegészségesebb mód az elkészítésére. A Honkong-i Yardbirdben, a kanadai Matt Abergel séf felhelyezte a yakitori-t a világ kulináris térképére. Itt, élénk stílusban és erős vizuális utalásokkal Abergel szenvedélyére, a gördeszkázásra, felfedi a leplet az étterem stílusát fémjelző receptekről, részletes magyarázatokkal arról, honnan szerzik be, hogyan osztják részeire, nyársalják fel és készítik el a csirkét, különleges eszközök használata nélkül. Gyújtsa be a grillt és szórakozzon. Az első teljes körű könyv, ami angolul megjelent a yakitori-ról; biztosan elnyeri az otthon főzők és hivatásos séfek tetszését egyaránt.

Matt Abergel, a yakitori szaktekintélye, a Hong Kong-I központú Yardbird és Ronin éttermek séfje. Miután Masayoshi Takayama New York-i Masa éttermében és Hongkong-i Zuma éttermében is dolgozott, Abergel 2011-ben nyitotta a Yardbird-öt és 2018-ban tervezi megnyitni testvéréttermét, a Birdyard-ot Los Angelesben.

 

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matt Abergel
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714876450
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 240
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Perfect Cookie

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Italian Deli Cookbook

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Szerzők: Theo Randall

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.