Chicken and Charcoal
Yakitori, Yardbird, Hong Kong
Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról.
A Yardbird ‘Az’ étterem HongKong-ban – a világ séfjeinek úti célja, ahova kétségbeesetten próbálnak asztalt foglalni, mégis mindenkinek sorba kell állnia és várnia a bejutásra. A gazdagon illusztrált könyv megtanítja, hogyan használjuk fel a csirke minden egyes részét, Abergel’s ‘mottainai’ mantrájához - Japán kifejezés arra, hogy ‘ne pazarolj’ - hűen.
“A Yardbird ételei találékonyak és ízletesek, csavaros ázsiai ízekkel, amik pontosan olyanok, amire egy olyan étteremtől számítasz, ami Zak Pelaccio-t és Jonathan Gold-ot követi a twitteren” – New York Post.
Az első könyv a kultusszal rendelkező yakitori étterem, a Yardbird főszereplésével - reflektorfénybe és új magasságokba helyezi a csirkét és a grillezés művészetét. A csirke a világ legkedveltebb húsféléje és a yakitori a legegyszerűbb, legegészségesebb mód az elkészítésére. A Honkong-i Yardbirdben, a kanadai Matt Abergel séf felhelyezte a yakitori-t a világ kulináris térképére. Itt, élénk stílusban és erős vizuális utalásokkal Abergel szenvedélyére, a gördeszkázásra, felfedi a leplet az étterem stílusát fémjelző receptekről, részletes magyarázatokkal arról, honnan szerzik be, hogyan osztják részeire, nyársalják fel és készítik el a csirkét, különleges eszközök használata nélkül. Gyújtsa be a grillt és szórakozzon. Az első teljes körű könyv, ami angolul megjelent a yakitori-ról; biztosan elnyeri az otthon főzők és hivatásos séfek tetszését egyaránt.
Matt Abergel, a yakitori szaktekintélye, a Hong Kong-I központú Yardbird és Ronin éttermek séfje. Miután Masayoshi Takayama New York-i Masa éttermében és Hongkong-i Zuma éttermében is dolgozott, Abergel 2011-ben nyitotta a Yardbird-öt és 2018-ban tervezi megnyitni testvéréttermét, a Birdyard-ot Los Angelesben.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Matt Abergel |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714876450 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.7 cm |
Súly: | 1.13 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets
„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
The Bacon Bible
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.