Gewürze Tanja Grandits
Fünfzig Gewürze und hundertfünfzig Rezepte

Tanja Grandits, a Stucki Basel étterem főszakácsa könyvében megnyitja fűszertartó dobozát és 150 speciális receptet mutat be a mindennapokra, a vendégek számára, úgy mint a borsó-alma gazpacho köménnyel, a sütőtökös-kardamom kenyeret, citromos-gyömbéres csirkét, csillagánizsos lazac tataki-t szezámos zöldségekkel, vagy éppen a csillagánizsos csokoládé mousse-t, valamint egyszerű alapokat, mint például házi sáfrányos-szezámos sót, vagy édes chili szószt fahéjvirágokkal.
“A fűszerek szenvedélyt keltenek az ételben” A főszakács meg van győződve arról, hogy a fűszerek csodálatos világot nyitnak meg: amikor a fahéjat illatoljuk a karácsony illata azonnal a levegőben van. A boróka szépen harmonizál a cassissal, a koriander pedig a borsos-citromos aromájával párolt hagyma ételben, mint a földi mennyország. 50 Fűszer/aroma: édes, csípős, ánizsos, földes, keserű, szép virágok, diófélék a leírtak szerint.
A könyv ismerteti az előkészítés alapjait és csavarjait, aromáit, kombinációs lehetőségeit és azok jótékony hatásait.
Tanja Grandits
A legendás 2 Michelin csillagos Stücki Bazel étterem konyhafőnöke. 19 pontot kapott GaultMillau étteremkalauztól, továbbá Gault Millau "Év Séfje 2014" és az "Év Séfje 2020". Konyhája az aromák, fűszerek és textúrák virtuóz kezeléséről, használatáról ismert, több szakácskönyv sikeres szerzője.
Termékinformációk
Szerző: | Tanja Grandits |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9783038007401 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 21.5 x 27 x 3 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
18 290 Ft (17 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.