Koji Alchemy

Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation


« Vissza | Szerzők: Jeremy Umansky, Rich Shih
  2020. február 28. 17:20

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


A Koji Alchemy mögött álló séfek, Jeremy Umansky és Rich Shih – akiket általánosan is a koji kulináris erejének legtapasztaltabb, leggyakorlatiasabb és legbőkezűbb oktatóinak tartanak – egy átfogó művel jelentkeznek a koji világ körüli használatáról. A koji varázsát teljesen új szintekre emelik és hentestermékek, sajtok és más erjesztett termékek gyors érleléséhez használják, forradalmasítva az erjesztett ételek készítését és ízvilágát.

 

 

A Koji Alchemy tartalmából:

-       Előszó a best-seller író Sandor Katz-tól (The Art of Fermentation)

-       Úttörő technikák a koji készítéséről és érleléséről

-       Hasznos információ a szükséges eszközökről és a konyha berendezéséhez

-       Több mint 35 recept szószokhoz, erjesztett termékekhez, alkoholhoz, olyan különlegességekkel, mint a Popcorn Koji, Egészben sült Tök Miso, Koreai Makgeolli, és  az Amazake Rozskenyér
 

HAMAROSAN / COMING SOON 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Jeremy Umansky, Rich Shih
Kiadó: Chelsea Green Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781603588683
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2.6 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 352
Ár: 10 990 Ft