Macarons by Sugar Life - Vlad Ryasnyy

A Macarons by Sugar Life egy interaktív monotematikus cukrászkönyv, amely a világhírű desszertnek, a macaronnak szentelt.
A könyv tartalmazza a macaronnal kapcsolatos összes know-how-t. Megtanulja, hogyan kell megfelelően elkészíteni a macaron tésztát különböző módszerekkel (olasz, francia, svájci vagy alacsonyabb cukortartalmú). Megtanulja a különböző ízesítési lehetőségeket, valamint a macaron sütésének és tárolásának legjobb módját. Felfedezi, hogy a különböző tészta állagok és az ömlesztett összetevők feldolgozása hogyan befolyásolja az eredményt.
Nincs hiány sem történelemből az eredeti recepttel, sem megoldásokból, hogy mit tegyünk a sikertelen „kagylókkal”.
A macaron töltelékek fejezetekre vannak osztva: ganache, lekváros és gyümölcs töltelékek, karamell, vajkrémes, felvert ganache, fagylalt és egyéb kiegészítő receptek. A könyvnek köszönhetően klasszikus kis macaronokat és macaron tortákat vagy cukrászdákba illő mono adagokat is elkészíthet.
A Ganache fejezet és receptjei további alfejezetekre oszlanak: alap, olajosmagvas, ízesített, gyümölcsös csokoládéval, gyümölcsös, sajtos, alkoholos, Specifikus és nem utolsó sorban az eredeti MAC-KUKI kollekció gluténmentes mandulás sablé receptjével.
Minden tölteléktípus tartalmaz egy teljes elméletet, amelyet az összetevőkről (csokoládé, zselésítő szerek, cukrok, ...) és az elkészítési elvről szóló alapvető információk egészítenek ki, hogy megértsük az egyes összetevők feldolgozását, eljárásait.
Az összes recept részletes, és kivágásokkal, formák nevével és cukrász tippekkel, darabszámmal és QR-kódokkal van kiegészítve, amelyek videókra hivatkoznak, amelyek betekintést nyújtanak a folyamatba.
Termékinformációk
Szerző: | Vlad Ryasnyy |
Kiadó: | Sugar Life Edition |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 29. |
ISBN: | 9788011036645 |
Nyelv: | Angol-Cseh |
Méretek: | 21.2 x 27.5 x 3 cm |
Súly: | 1.7 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
25 490 Ft (24 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Fromages

Egy francia sajtkészítőmester több mint 30 évnyi szaktudást oszt meg a sajtok kiválasztásáról, tárolásáról és felszolgálásáról – az Abondance-tól Valencay-ig.
The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.