Barion Pixel

A péksütemények nagykönyve

Klasszikus, Kortárs, Presztízs


« Vissza | Szerzők: Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester
  2024. október 18. 17:52

A péksütemények nagykönyve

Péksütemények nagykönyve – az igazán ambiciózus pékek és cukrászok bibliája. A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. 


A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre.

A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere” (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének technológiáit. 

ELŐRENDELHETŐ, FOGLALJA LE SAJÁT PÉLDÁNYÁT! 

TERVEZETT MEGJELENÉSI DÁTUM: 2024.11.15

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester
Kiadó: Alexandra
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Magyar / Hungarian Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 15.
ISBN: 9789635828548
Nyelv: Magyar
Méretek: 21.3 x 29 x 3 cm
Oldalszám: 280
Ár: 13 500 Ft
(12 857 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury