A Péksütemények Nagykönyve
Klasszikus, Kortárs, Presztízs
Péksütemények nagykönyve – az igazán ambiciózus pékek és cukrászok bibliája. A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz.
A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre.
A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere” (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének technológiáit.





Termékinformációk
| Szerzők: | Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester |
| Kiadó: | Alexandra |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Magyar / Hungarian Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. november 15. |
| ISBN: | 9789635828548 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méretek: | 21.3 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 1.62 kg |
| Oldalszám: | 280 |
| Ár: |
13 500 Ft (12 857 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking
Egy úttörő és átfogó „vegán ízbiblia” – 150 kötelező recepttel – a Rainbow Plant Life vadul népszerű alkotójától.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.