Hal, mindenestül
A halkészítés forradalma
Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
Jelenkorunk egyik legközkedveltebb alapanyaga a hal, sokan több halat akarnak fogyasztani, de aggódnak a környezeti hatások miatt, és gyakran ugyanazt a régi lazacfilét készítik el ismételten. A Whole Fish Cookbook-ban hamarosan új haltípusokat fog átfogni, és ezzel megváltoztatja a halak vásárlásának, főzésének és étkezésének módját.
A szakácskönyv több mint 60 receptet tartalmaz több tucat halfaj számára, kezdve a füstölt marlin sonka Caesar salátától, a Fish Cassoulet-től, a sült halcsontvelőn keresztül és lényegében a tökéletes Fish and Chips-ig.
Josh Niland a Sydney-ben található Saint Peter étterem főszakácsa és tulajdonosa. 2018-ban Josh megnyitotta a The Fish Butchery-t - Ausztrália első fenntartható halkereskedését, majd 2019-ben munkája elismeréseként a The World Restaurant Awards díjazta. Az újgenerációs Whole Fish Cookbook az első könyve.
Photo: Hardie Grant Publishing / Rob Palmer
A kiadvány angol nyelvű változatát ezen a linken ITT rendelheti meg!












Termékinformációk
| Szerző: | Josh Niland |
| Kiadó: | Alexandra |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. december 15. |
| ISBN: | 9781743795538 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méretek: | 23 x 29 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.42 kg |
| Oldalszám: | 253 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Champagne Guide Edition VII
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
China - The Cookbook
A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve, most új, üde piros borítóval és aranyozott szegéllyel kapható
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.