Barion Pixel

Hal, mindenestül

A halkészítés forradalma


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2023. február 02. 14:20

Hal, mindenestül

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Jelenkorunk egyik legközkedveltebb alapanyaga a hal, sokan több halat akarnak fogyasztani, de aggódnak a környezeti hatások miatt, és gyakran ugyanazt a régi lazacfilét készítik el ismételten. A Whole Fish Cookbook-ban hamarosan új haltípusokat fog átfogni, és ezzel megváltoztatja a halak vásárlásának, főzésének és étkezésének módját.
A szakácskönyv több mint 60 receptet tartalmaz több tucat halfaj számára, kezdve a füstölt marlin sonka Caesar salátától, a Fish Cassoulet-től, a sült halcsontvelőn keresztül és lényegében a tökéletes Fish and Chips-ig.

Josh Niland a Sydney-ben található Saint Peter étterem főszakácsa és tulajdonosa. 2018-ban Josh megnyitotta a The Fish Butchery-t - Ausztrália első fenntartható halkereskedését, majd 2019-ben munkája elismeréseként a The World Restaurant Awards díjazta. Az újgenerációs Whole Fish Cookbook az első könyve.

Photo: Hardie Grant Publishing / Rob Palmer

A kiadvány angol nyelvű változatát ezen a linken ITT rendelheti meg!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Alexandra
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 15.
ISBN: 9781743795538
Nyelv: Magyar
Méretek: 23 x 29 x 2.8 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 253
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca