Hal, mindenestül
A halkészítés forradalma

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
Jelenkorunk egyik legközkedveltebb alapanyaga a hal, sokan több halat akarnak fogyasztani, de aggódnak a környezeti hatások miatt, és gyakran ugyanazt a régi lazacfilét készítik el ismételten. A Whole Fish Cookbook-ban hamarosan új haltípusokat fog átfogni, és ezzel megváltoztatja a halak vásárlásának, főzésének és étkezésének módját.
A szakácskönyv több mint 60 receptet tartalmaz több tucat halfaj számára, kezdve a füstölt marlin sonka Caesar salátától, a Fish Cassoulet-től, a sült halcsontvelőn keresztül és lényegében a tökéletes Fish and Chips-ig.
Josh Niland a Sydney-ben található Saint Peter étterem főszakácsa és tulajdonosa. 2018-ban Josh megnyitotta a The Fish Butchery-t - Ausztrália első fenntartható halkereskedését, majd 2019-ben munkája elismeréseként a The World Restaurant Awards díjazta. Az újgenerációs Whole Fish Cookbook az első könyve.
Photo: Hardie Grant Publishing / Rob Palmer
A kiadvány angol nyelvű változatát ezen a linken ITT rendelheti meg!
Termékinformációk
Szerző: | Josh Niland |
Kiadó: | Alexandra |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. december 15. |
ISBN: | 9781743795538 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 23 x 29 x 2.8 cm |
Súly: | 1.42 kg |
Oldalszám: | 253 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája.
Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.