Barion Pixel

The Whole Fish Cookbook

New ways to cook, eat and think


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2019. augusztus 31. 16:46

The Whole Fish Cookbook

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Jelenkorunk egyik legközkedveltebb alapanyaga a hal, sokan több halat akarnak fogyasztani, de aggódnak a környezeti hatások miatt, és gyakran ugyanazt a régi lazacfilét készítik el ismételten. A Whole Fish Cookbook-ban hamarosan új haltípusokat fog átfogni, és ezzel megváltoztatja a halak vásárlásának, főzésének és étkezésének módját.
A szakácskönyv több mint 60 receptet tartalmaz több tucat halfaj számára, kezdve a füstölt marlin sonka Caesar salátától, a Fish Cassoulet-től, a sült halcsontvelőn keresztül és lényegében a tökéletes Fish and Chips-ig.

Josh Niland a Sydney-ben található Saint Peter étterem főszakácsa és tulajdonosa. 2018-ban Josh megnyitotta a The Fish Butchery-t - Ausztrália első fenntartható halkereskedését, majd 2019-ben munkája elismeréseként a The World Restaurant Awards díjazta. Az újgenerációs Whole Fish Cookbook az első könyve.

Photo: Hardie Grant Publishing / Rob Palmer

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781743795538
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29 x 2.8 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Vegan: The Cookbook

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 



Szerzők:

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw