Kiadványok: Chelsea Green Publishing
The Forager Chef's Book of Flora
!['The Forager Chef's Book of Flora The Forager Chef's Book of Flora](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1040.jpg?027445607153383)
A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!
Mastering Stocks and Broths
!['Mastering Stocks and Broths Mastering Stocks and Broths](/static/content/books/cover_img/0//thumb/687.jpg?935483295137731)
Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva.
The Art of Fermentation
!['The Art of Fermentation The Art of Fermentation](/static/content/books/cover_img/0//thumb/688.jpg?907065295132381)
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
Koji Alchemy
!['Koji Alchemy Koji Alchemy](/static/content/books/cover_img/0//thumb/667.jpg?322709285144691)
A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.