Barion Pixel

The Forager Chef's Book of Flora

Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest


« Vissza | Szerzők: Alan Bergo
  2024. január 29. 17:12

The Forager Chef's Book of Flora

A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!


A The Forager Chef's Book of Flora című könyvében megtalálja az egzotikumot és az ismerőst is. 

Az elmúlt tizenöt évben a minnesotai séf, Alan Bergo Amerika egyik legizgalmasabb és legleleményesebb kulináris hangja lett, és milliók keresik az útmutatást rendkívül népszerű webhelyén és oktatóvideóin keresztül.

Bergo ötletes kulináris stílusát enciklopédikus kíváncsisága, valamint a vadon élő és a kultúrnövények iránti állandó, gyökértől virágig tartó szenvedélye határozza meg. Ahelyett, hogy megvárná az őszi tök beérését, Bergo lelkesen szüreteli korai hajtásait, virágait és fiatal zöldjét – holisztikus megközelítést alkalmazva a főzéshez a növény minden részével, és egyben rendkívüli új ízeket és textúrákat fedez fel útközben.

A Forager Chef's Book of Flora bemutatja, hogy a gyökerek, a szárak, a levelek és a magvak különböző tulajdonságainak és növekedési fázisainak megértését, vagy hogyan készítheti el az éretlen napraforgó fejét – valamint a közönséges zöldségek kevésbé használt részeit, mint a brokkoli vagy a padlizsán.

Társadalomként elfelejtettük ezt a fajta old-school tudást, beleértve a sok zseniális kulináris technikát, amelyek takarékosságból és szükségszerűségből fakadtak. Önmagunk és bolygónk érdekében itt az ideje, hogy emlékezzünk. És közben új ízeket tárhatunk fel a körülöttünk lévő bőséges tájból.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alan Bergo
Kiadó: Chelsea Green Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2024. január 29.
ISBN: 9781603589482
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 277
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash