The Forager Chef's Book of Flora
Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest
A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!
A The Forager Chef's Book of Flora című könyvében megtalálja az egzotikumot és az ismerőst is.
Az elmúlt tizenöt évben a minnesotai séf, Alan Bergo Amerika egyik legizgalmasabb és legleleményesebb kulináris hangja lett, és milliók keresik az útmutatást rendkívül népszerű webhelyén és oktatóvideóin keresztül.
Bergo ötletes kulináris stílusát enciklopédikus kíváncsisága, valamint a vadon élő és a kultúrnövények iránti állandó, gyökértől virágig tartó szenvedélye határozza meg. Ahelyett, hogy megvárná az őszi tök beérését, Bergo lelkesen szüreteli korai hajtásait, virágait és fiatal zöldjét – holisztikus megközelítést alkalmazva a főzéshez a növény minden részével, és egyben rendkívüli új ízeket és textúrákat fedez fel útközben.
A Forager Chef's Book of Flora bemutatja, hogy a gyökerek, a szárak, a levelek és a magvak különböző tulajdonságainak és növekedési fázisainak megértését, vagy hogyan készítheti el az éretlen napraforgó fejét – valamint a közönséges zöldségek kevésbé használt részeit, mint a brokkoli vagy a padlizsán.
Társadalomként elfelejtettük ezt a fajta old-school tudást, beleértve a sok zseniális kulináris technikát, amelyek takarékosságból és szükségszerűségből fakadtak. Önmagunk és bolygónk érdekében itt az ideje, hogy emlékezzünk. És közben új ízeket tárhatunk fel a körülöttünk lévő bőséges tájból.
Termékinformációk
Szerző: | Alan Bergo |
Kiadó: | Chelsea Green Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 29. |
ISBN: | 9781603589482 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 25.4 x 2 cm |
Súly: | 0.98 kg |
Oldalszám: | 277 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Percorsi
Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.
Percorsi
Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.