The Forager Chef's Book of Flora
Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest
A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!
A The Forager Chef's Book of Flora című könyvében megtalálja az egzotikumot és az ismerőst is.
Az elmúlt tizenöt évben a minnesotai séf, Alan Bergo Amerika egyik legizgalmasabb és legleleményesebb kulináris hangja lett, és milliók keresik az útmutatást rendkívül népszerű webhelyén és oktatóvideóin keresztül.
Bergo ötletes kulináris stílusát enciklopédikus kíváncsisága, valamint a vadon élő és a kultúrnövények iránti állandó, gyökértől virágig tartó szenvedélye határozza meg. Ahelyett, hogy megvárná az őszi tök beérését, Bergo lelkesen szüreteli korai hajtásait, virágait és fiatal zöldjét – holisztikus megközelítést alkalmazva a főzéshez a növény minden részével, és egyben rendkívüli új ízeket és textúrákat fedez fel útközben.
A Forager Chef's Book of Flora bemutatja, hogy a gyökerek, a szárak, a levelek és a magvak különböző tulajdonságainak és növekedési fázisainak megértését, vagy hogyan készítheti el az éretlen napraforgó fejét – valamint a közönséges zöldségek kevésbé használt részeit, mint a brokkoli vagy a padlizsán.
Társadalomként elfelejtettük ezt a fajta old-school tudást, beleértve a sok zseniális kulináris technikát, amelyek takarékosságból és szükségszerűségből fakadtak. Önmagunk és bolygónk érdekében itt az ideje, hogy emlékezzünk. És közben új ízeket tárhatunk fel a körülöttünk lévő bőséges tájból.






Termékinformációk
| Szerző: | Alan Bergo |
| Kiadó: | Chelsea Green Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. január 29. |
| ISBN: | 9781603589482 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 25.4 x 2 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 277 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Asada
Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.
Cookies & Crumbs
Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért!
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.