Barion Pixel

The Gluten-Free Cookbook

Cristian Broglia


« Vissza | Szerzők: Cristian Broglia
  2021. december 22. 15:57

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Ez az úttörő könyv bebizonyítja, hogy a gluténmentes étkezés soha nem korlátozhatja az ízlést vagy a kulináris kíváncsiságot. A 350 természetesen gluténmentes recepttel, amelyek a nemzetközi gasztronómiai kultúrák legszélesebb skálájából származnak, a The Gluten-Free Cookbook az egészséges főzést hozza haza a napról napra exponenciálisan növekvő közönségnek.

Ez a pompás könyv több mint 80 ország mindennapi ételeit állítja reflektorfénybe – bemutatja a receptek sokféleségét, amelyek tervezésüknél fogva finoman gluténmentesek, nem pedig az összetevők helyettesítésére támaszkodnak.
A reggelitől a vacsoráig és a desszertig (és minden, ami a kettő között van) ezek könnyen használható receptek a nap bármely szakában, így ez egy alapvető forrás és egy kötelező referencia. A gluténmentes étkezés rajongóinak és követőinek milliói vannak, és ez a szám exponenciálisan növekszik, mivel egyre jobban vagyunk tisztában az egészséggel, valamint az étrend előnyeivel.

Bővítse kulináris repertoárját, akár gluténmentes diétát folytat, akár egyszerűen csak kísérletezni szeretne gluténmentes menüopciókkal, több száz recepttel a világ minden tájáról.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cristian Broglia
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. január 14.
ISBN: 9781838663131
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.6 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze. 


The Food of Sicily

The Food of Sicily

Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.


Szerzők: Fabrizia Lanza

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León