Barion Pixel

The Gluten-Free Cookbook

Cristian Broglia


« Vissza | Szerzők: Cristian Broglia
  2021. december 22. 15:57

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Ez az úttörő könyv bebizonyítja, hogy a gluténmentes étkezés soha nem korlátozhatja az ízlést vagy a kulináris kíváncsiságot. A 350 természetesen gluténmentes recepttel, amelyek a nemzetközi gasztronómiai kultúrák legszélesebb skálájából származnak, a The Gluten-Free Cookbook az egészséges főzést hozza haza a napról napra exponenciálisan növekvő közönségnek.
Ez a pompás könyv több mint 80 ország mindennapi ételeit állítja reflektorfénybe – bemutatja a receptek sokféleségét, amelyek tervezésüknél fogva finoman gluténmentesek, nem pedig az összetevők helyettesítésére támaszkodnak.
A reggelitől a vacsoráig és a desszertig (és minden, ami a kettő között van) ezek könnyen használható receptek a nap bármely szakában, így ez egy alapvető forrás és egy kötelező referencia. A gluténmentes étkezés rajongóinak és követőinek milliói vannak, és ez a szám exponenciálisan növekszik, mivel egyre jobban vagyunk tisztában az egészséggel, valamint az étrend előnyeivel.
Bővítse kulináris repertoárját, akár gluténmentes diétát folytat, akár egyszerűen csak kísérletezni szeretne gluténmentes menüopciókkal, több száz recepttel a világ minden tájáról.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cristian Broglia
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. január 14.
ISBN: 9781838663131
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.6 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 432
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.