The Gluten-Free Cookbook
Cristian Broglia
Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.
Ez az úttörő könyv bebizonyítja, hogy a gluténmentes étkezés soha nem korlátozhatja az ízlést vagy a kulináris kíváncsiságot. A 350 természetesen gluténmentes recepttel, amelyek a nemzetközi gasztronómiai kultúrák legszélesebb skálájából származnak, a The Gluten-Free Cookbook az egészséges főzést hozza haza a napról napra exponenciálisan növekvő közönségnek.
Ez a pompás könyv több mint 80 ország mindennapi ételeit állítja reflektorfénybe – bemutatja a receptek sokféleségét, amelyek tervezésüknél fogva finoman gluténmentesek, nem pedig az összetevők helyettesítésére támaszkodnak.
A reggelitől a vacsoráig és a desszertig (és minden, ami a kettő között van) ezek könnyen használható receptek a nap bármely szakában, így ez egy alapvető forrás és egy kötelező referencia. A gluténmentes étkezés rajongóinak és követőinek milliói vannak, és ez a szám exponenciálisan növekszik, mivel egyre jobban vagyunk tisztában az egészséggel, valamint az étrend előnyeivel.
Bővítse kulináris repertoárját, akár gluténmentes diétát folytat, akár egyszerűen csak kísérletezni szeretne gluténmentes menüopciókkal, több száz recepttel a világ minden tájáról.




Termékinformációk
| Szerző: | Cristian Broglia |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. január 14. |
| ISBN: | 9781838663131 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.6 cm |
| Súly: | 1.6 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sprout & Co Saladology
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
Tu Casa Mi Casa
Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.