Barion Pixel

The Gluten-Free Cookbook

Cristian Broglia


« Vissza | Szerzők: Cristian Broglia
  2021. december 22. 15:57

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Ez az úttörő könyv bebizonyítja, hogy a gluténmentes étkezés soha nem korlátozhatja az ízlést vagy a kulináris kíváncsiságot. A 350 természetesen gluténmentes recepttel, amelyek a nemzetközi gasztronómiai kultúrák legszélesebb skálájából származnak, a The Gluten-Free Cookbook az egészséges főzést hozza haza a napról napra exponenciálisan növekvő közönségnek.
Ez a pompás könyv több mint 80 ország mindennapi ételeit állítja reflektorfénybe – bemutatja a receptek sokféleségét, amelyek tervezésüknél fogva finoman gluténmentesek, nem pedig az összetevők helyettesítésére támaszkodnak.
A reggelitől a vacsoráig és a desszertig (és minden, ami a kettő között van) ezek könnyen használható receptek a nap bármely szakában, így ez egy alapvető forrás és egy kötelező referencia. A gluténmentes étkezés rajongóinak és követőinek milliói vannak, és ez a szám exponenciálisan növekszik, mivel egyre jobban vagyunk tisztában az egészséggel, valamint az étrend előnyeivel.
Bővítse kulináris repertoárját, akár gluténmentes diétát folytat, akár egyszerűen csak kísérletezni szeretne gluténmentes menüopciókkal, több száz recepttel a világ minden tájáról.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cristian Broglia
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. január 14.
ISBN: 9781838663131
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.6 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 432
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Modern Pressure Cooking

Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.


The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!