Ikarus invites the world's best chefs VOL4
Exceptionel recipes and chefs in portrait

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.
Ebben az évben a vendég séfek a világ minden szegletéből származtak. A két német háromcsillagos séf Christian Bau és Thomas Bühner, mindkettőjüknek ugyanaz a mentora és mégis nagy különbség van az általuk létrehozott kulináris stílusban, aligha lehetne csodásabb. Christophe Muller, Paul Bocuse-nagykövete, bemutatja a francia haute cuisine-t a lehető legtisztább formában, majd Daniel Boulud bemutatja a kozmopolita változatát New Yorkban. Koppenhágában Søren Selint tartják, hogy egy francia ihletésű szakács, míg kollégája, Nicolai Nørregaard csak előkészíti összetevőket.
Emellett Mexikóvárosból, Londonból, Lisszabonból és New Delhiből szerveztünk sztár séfeket.
Az aktuális kiadvány szereplői:
Christian Bau
Soren Selin
Christophe Muller
Manish Mehrotra
Best of Vienna (Silvio Nickol, Paul Ivic, Marcus Mraz, Heinz Reitbauer)
José Avillez
Isaac McHale
Thomas Bühner
Daniel Boulud
Ikarus Team
Jorge Vallejo
Nicolai Norregaard
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9783710500138 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.66 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
KUK [COOK]
!['KUK [COOK] KUK [COOK]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/538.jpg?377941255126921)
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.