Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

Exceptionel recipes and chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2017. december 11. 15:10

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.


Ebben az évben a vendég séfek a világ minden szegletéből származtak. A két német háromcsillagos séf Christian Bau és Thomas Bühner, mindkettőjüknek ugyanaz a mentora és mégis nagy különbség van az általuk létrehozott kulináris stílusban, aligha lehetne csodásabb. Christophe Muller, Paul Bocuse-nagykövete, bemutatja a francia haute cuisine-t a lehető legtisztább formában, majd Daniel Boulud bemutatja a kozmopolita változatát New Yorkban. Koppenhágában Søren Selint tartják, hogy egy francia ihletésű szakács, míg kollégája, Nicolai Nørregaard csak előkészíti összetevőket.

 

Emellett Mexikóvárosból, Londonból, Lisszabonból és New Delhiből szerveztünk sztár séfeket.

Az aktuális kiadvány szereplői:
Christian Bau
Soren Selin
Christophe Muller
Manish Mehrotra
Best of Vienna (Silvio Nickol, Paul Ivic, Marcus Mraz, Heinz Reitbauer)
José Avillez
Isaac McHale
Thomas Bühner
Daniel Boulud
Ikarus Team
Jorge Vallejo
Nicolai Norregaard

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783710500138
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.66 kg
Oldalszám: 328
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Break! by Eric Ortuno

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Szerzők: Eric Ortuño