Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

Exceptionel recipes and chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2017. december 11. 15:10

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.


Ebben az évben a vendég séfek a világ minden szegletéből származtak. A két német háromcsillagos séf Christian Bau és Thomas Bühner, mindkettőjüknek ugyanaz a mentora és mégis nagy különbség van az általuk létrehozott kulináris stílusban, aligha lehetne csodásabb. Christophe Muller, Paul Bocuse-nagykövete, bemutatja a francia haute cuisine-t a lehető legtisztább formában, majd Daniel Boulud bemutatja a kozmopolita változatát New Yorkban. Koppenhágában Søren Selint tartják, hogy egy francia ihletésű szakács, míg kollégája, Nicolai Nørregaard csak előkészíti összetevőket.

 

Emellett Mexikóvárosból, Londonból, Lisszabonból és New Delhiből szerveztünk sztár séfeket.

Az aktuális kiadvány szereplői:
Christian Bau
Soren Selin
Christophe Muller
Manish Mehrotra
Best of Vienna (Silvio Nickol, Paul Ivic, Marcus Mraz, Heinz Reitbauer)
José Avillez
Isaac McHale
Thomas Bühner
Daniel Boulud
Ikarus Team
Jorge Vallejo
Nicolai Norregaard

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783710500138
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.66 kg
Oldalszám: 328
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


Szerzők: Kate Reid

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


Szerzők: Kate Reid

Baked to Perfection

Baked to Perfection

Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.


The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish