Ikarus invites the world's best chefs VOL4
Exceptionel recipes and chefs in portrait

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.
Ebben az évben a vendég séfek a világ minden szegletéből származtak. A két német háromcsillagos séf Christian Bau és Thomas Bühner, mindkettőjüknek ugyanaz a mentora és mégis nagy különbség van az általuk létrehozott kulináris stílusban, aligha lehetne csodásabb. Christophe Muller, Paul Bocuse-nagykövete, bemutatja a francia haute cuisine-t a lehető legtisztább formában, majd Daniel Boulud bemutatja a kozmopolita változatát New Yorkban. Koppenhágában Søren Selint tartják, hogy egy francia ihletésű szakács, míg kollégája, Nicolai Nørregaard csak előkészíti összetevőket.
Emellett Mexikóvárosból, Londonból, Lisszabonból és New Delhiből szerveztünk sztár séfeket.
Az aktuális kiadvány szereplői:
Christian Bau
Soren Selin
Christophe Muller
Manish Mehrotra
Best of Vienna (Silvio Nickol, Paul Ivic, Marcus Mraz, Heinz Reitbauer)
José Avillez
Isaac McHale
Thomas Bühner
Daniel Boulud
Ikarus Team
Jorge Vallejo
Nicolai Norregaard
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9783710500138 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.66 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.
The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.