Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

Exceptionel recipes and chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2017. december 11. 15:10

Ikarus invites the world's best chefs VOL4

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik.


Ebben az évben a vendég séfek a világ minden szegletéből származtak. A két német háromcsillagos séf Christian Bau és Thomas Bühner, mindkettőjüknek ugyanaz a mentora és mégis nagy különbség van az általuk létrehozott kulináris stílusban, aligha lehetne csodásabb. Christophe Muller, Paul Bocuse-nagykövete, bemutatja a francia haute cuisine-t a lehető legtisztább formában, majd Daniel Boulud bemutatja a kozmopolita változatát New Yorkban. Koppenhágában Søren Selint tartják, hogy egy francia ihletésű szakács, míg kollégája, Nicolai Nørregaard csak előkészíti összetevőket.

 

Emellett Mexikóvárosból, Londonból, Lisszabonból és New Delhiből szerveztünk sztár séfeket.

Az aktuális kiadvány szereplői:
Christian Bau
Soren Selin
Christophe Muller
Manish Mehrotra
Best of Vienna (Silvio Nickol, Paul Ivic, Marcus Mraz, Heinz Reitbauer)
José Avillez
Isaac McHale
Thomas Bühner
Daniel Boulud
Ikarus Team
Jorge Vallejo
Nicolai Norregaard

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783710500138
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.66 kg
Oldalszám: 328
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

BReD

BReD

Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat. 


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Mini by Xavi Donnay

Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki. 


Szerzők: Xavi Donnay