Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
50 Recipes from Tokyo's Gyoza King - Pot Stickers, Dumplings, Spring Rolls and More!

Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
A gombócokat meglepően könnyű elkészíteni, ha megtanulsz néhány alapvető technikát. Lépésről lépésre szóló utasítások, fotók és hasznos tippek megmutatják, hogyan kell becsomagolni olyan gombócokat, mint a „Gyoza King-ben” - Paradise Yamamoto – még akkor is, ha ez az első próbálkozása.
Ez a könyv 50 finom gyoza receptet tartalmaz, többek között:
- Shiitake és sertés (Potstickers: töltött gombóc, jellemzően félhold alakú, főleg olyan, amelyet serpenyőben barnára sütünk az egyik oldalán, majd megfordítjuk és kevés lében pároljuk.
- Wagyu gyoza
- Bacon és tojás Carbonara gyoza
- Bárány gyoza korianderrel
És még sok hagyományos és játékos recept (beleértve a desszert gombócokat is)
A formák, töltelékek és testreszabható lehetőségek széles választékával ezek a receptek biztosan tetszeni fognak a válogatós evőknek és a gyoza ínyenceknek egyaránt! Nyűgözze le barátait és családját ezekkel a kielégítő és könnyen elkészíthető falatokkal.
A "Gyoza King" néven ismert Paradise Yamamoto exkluzív, tokiói székhelyű, kizárólag tagok számára fenntartott búvóhelye, és egy meg nem nevezett helyen működik, és minden este legfeljebb hat vendéget szolgál ki.
Termékinformációk
Szerző: | Paradise Yamamoto |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 22. |
ISBN: | 9784805314906 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 22.9 x 2.2 cm |
Súly: | 0.88 kg |
Oldalszám: | 120 |
Ár: |
6 790 Ft (6 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Professional Chef - 10th Edition

A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére.
Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.