Barion Pixel

The Silver Spoon Classic

Edition 2019


« Vissza | Szerzők: The Silver Spoon Kitchen
  2019. október 12. 15:15

The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.


Az 1950-ben először megjelenő Il Cucchiaio d'Argento, vagy annak angol nyelvű utódja, a Silver Spoon a hagyományos otthoni főzéshez készült olasz ételek végső összeállítása. Ebben a vadonatúj luxus szakácskönyvben a The Silver Spoon Classic bemutatja Olaszország hihetetlenül sokrétű régióinak 170 legjobb receptjét.
Gondosan kiválasztva a Phaidon Silver Spoon szakácskönyvei közül, amelyeket világszerte több mint egymillió példányban adtak el, ez az új kollekció, a tökéletes ételfotóival, elegáns-dupla elválasztó szalagjaival a könnyebb eligazodás érdekében, és egy pazar dizájnnal, borítóval, amely ideális ajándéknak, egyben emlékművet jelent az amatőr és vagy a komoly szakácsok számára egyaránt. Bármilyen ízléshez és évszakhoz tartozó ételekkel együtt, a The Silver Spoon Classic a végső útmutatója a legfontosabb, hiteles és ízletes olasz receptek elkészítéséhez.

Photo: Phaidon

 

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Silver Spoon Kitchen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879345
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 4.4 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 368
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Dessert al Ristorante - Tecniche, strumenti e ricette di un pastry chef

Dessert al Ristorante - Tecniche, strumenti e ricette di un pastry chef

Egy desszert nem egyszerűen egy édesség. És egy édesség sem azonos egy desszerttel. Különböznek egymástól az időzítésük, a hőmérsékletük, az állaguk, az elkészítési és fogyasztási módjuk, sőt a mögöttük álló szándék és motiváció is. Ahogyan a cukrász és a cukrászséf szerepe is egészen más.


Szerzők: Paolo Griffa

Cooking with Mushrooms

Cooking with Mushrooms

Andrea Gentl első szakácskönyvében egyenlő arányban hozza a tudást és a technikát, valamint az egyedülálló szenvedélyt és érzékenységet.


Szerzők: Andrea Gentl

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.