The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2021. január 26. 09:50

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


A The Hand & Flowers a világ első és egyetlen pubja, ami két Michelin-csillaggal büszkélkedhet. A Buckinghamshire szívében otthont kapott fesztelen étteremben Tom Kerridge innovatív és szofisztikált ételeket szolgál fel, amik mesterien dolgozzák át és finomítják a brit klasszikusokat a 21. század számára.

Ez a lélegzetelállító új könyv az étlapon valaha feltűnt 70 legjobb fogásokat prezentálja, többek között: sült sertés sókéregben sült burgonyával és almaszósszal, Lassan-sült kacsamell, borsó, kacsazsír-chips és gravy, Füstölt foltos tőkehal-omlett, Sózott tőkehalas Scotch egg paprika szósszal és csípős chorizoval, Csokoládé és ale torta sós karamellel és muscovado jégkrémmel.

Christian Barnett különleges fotóival, a The Hand & Flowers Cookbook a világ egyik legjobb és legeredetibb éttermének lelkes ünneplése.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472935397
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 26.3 x 4 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 432
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

Charcoal

Charcoal

Josiah Citrin az egyik legnagyobb névnek számít a Los Angeles-i gasztrovilágban; étterme, a Melisse a fine dining temploma. 


Szerzők: Josiah Citrin

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott.