Szerző: Ludwig Maurer
Fine Dining Grill & BBQ
Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
Fleisch
Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.
Wilder Wald
Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.