Barion Pixel

Fleisch

Rezepte und Praxiswissen zu besonderen Fleischstücken


« Vissza | Szerzők: Ludwig Maurer
  2014. október 20. 16:07

Fleisch

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.


Az ételek elkészítésén túlmenően precíz és széleskörű információkkal lehetünk gazdagabbak, mint például széleskörű faj és fajta ismertetőkkel, továbbá az állat és hús vágási, darabolási módszereivel, lehetőségeivel. A húsok érlelési változatait és osztályozási lehetőségeit, és még sok mást, a húsokkal kapcsolatos információkkal lehetünk okosabbak. A szerző hitvallása, hogy a marha nem csak a steak-ről, a sültről szól, annál többről, hiszen nagyon sok különleges húsrészeket tartalmaz, amelyek ritkák és a legrosszabb, hogy egyik szakácskönyv sem említi őket. Ennek vége. A szakácskönyv több mint 70 modern receptet tartalmaz. A receptek kitérnek a marhahúsból, sertéshúsból, szarvashúsból, további vadhúsokból, bárányhúsból, nyúlhúsból készült ételekre, továbbá kiegészítésként betekintést kapunk az alapreceptekbe és a fondok -alapmártások elkészítésébe is. A szerző számtalan tevékenysége között említhetjük a Beef, a Rolling Pin, számtalan főzős magazinokkal, a Wagyu tenyésztőkkel való szórós együttműködést. “2005-ben alapította meg a Meating Point szakmai-oktató, szolgáltatói céget, mely számtalan híres szakács, pék, hentes, borszakértő a tagja. 

A kiadvány beltartalmába belelapozhat itt!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9783875150933
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.68 kg
Oldalszám: 264
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland