Fleisch
Rezepte und Praxiswissen zu besonderen Fleischstücken

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.
Az ételek elkészítésén túlmenően precíz és széleskörű információkkal lehetünk gazdagabbak, mint például széleskörű faj és fajta ismertetőkkel, továbbá az állat és hús vágási, darabolási módszereivel, lehetőségeivel. A húsok érlelési változatait és osztályozási lehetőségeit, és még sok mást, a húsokkal kapcsolatos információkkal lehetünk okosabbak. A szerző hitvallása, hogy a marha nem csak a steak-ről, a sültről szól, annál többről, hiszen nagyon sok különleges húsrészeket tartalmaz, amelyek ritkák és a legrosszabb, hogy egyik szakácskönyv sem említi őket. Ennek vége. A szakácskönyv több mint 70 modern receptet tartalmaz. A receptek kitérnek a marhahúsból, sertéshúsból, szarvashúsból, további vadhúsokból, bárányhúsból, nyúlhúsból készült ételekre, továbbá kiegészítésként betekintést kapunk az alapreceptekbe és a fondok -alapmártások elkészítésébe is. A szerző számtalan tevékenysége között említhetjük a Beef, a Rolling Pin, számtalan főzős magazinokkal, a Wagyu tenyésztőkkel való szórós együttműködést. “2005-ben alapította meg a Meating Point szakmai-oktató, szolgáltatói céget, mely számtalan híres szakács, pék, hentes, borszakértő a tagja.
A kiadvány beltartalmába belelapozhat itt!
Termékinformációk
Szerző: | Ludwig Maurer |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9783875150933 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 25 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.68 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.