Barion Pixel

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

by Janneke Philippi


« Vissza | Szerzők: Janneke Philippi
  2024. június 19. 13:12

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


A Vibrant Vegetables egy elragadó és sokoldalú zöldséges szakácskönyv, amely több mint egy tucat zöldség élénk ízét mutatja be több mint 100 finom recepten keresztül, új inspirációt kínálva mindazoknak, akik kreatív és kielégítő vegetáriánus ételeket keresnek.

Ez a szakácskönyv rengeteg lehetőséget kínál a hét minden napjára és minden alkalomra, a gyors és egyszerű mindennapi receptektől, mint például a Eggplant Satay és a Mushroom Lasagna, a lenyűgöző vacsoraételekig, mint például a Pumpkin Wellington és a Crispy Camembert.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Janneke Philippi
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 01.
ISBN: 9780966438871
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27.3 x 2.8 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 256
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Roots by Tommy Banks

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Szerzők: Tommy Banks

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.