Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes
by Janneke Philippi

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.
A Vibrant Vegetables egy elragadó és sokoldalú zöldséges szakácskönyv, amely több mint egy tucat zöldség élénk ízét mutatja be több mint 100 finom recepten keresztül, új inspirációt kínálva mindazoknak, akik kreatív és kielégítő vegetáriánus ételeket keresnek.
Ez a szakácskönyv rengeteg lehetőséget kínál a hét minden napjára és minden alkalomra, a gyors és egyszerű mindennapi receptektől, mint például a Eggplant Satay és a Mushroom Lasagna, a lenyűgöző vacsoraételekig, mint például a Pumpkin Wellington és a Crispy Camembert.
Termékinformációk
Szerző: | Janneke Philippi |
Kiadó: | Tra Publishing |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. május 01. |
ISBN: | 9780966438871 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 27.3 x 2.8 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
15 990 Ft (15 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.