Barion Pixel

Wilder Wald

Das Kochbuch


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
  2019. augusztus 30. 18:53

Wilder Wald

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.


A természet mindig is nagy szerepet játszott mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer életében. A séfek a legnagyobb jelentőséget az - akár növényi, akár állati - alapanyagok tiszteletteljes felhasználásának tulajdonítják. Így egyik séf sem beszél soha termékekről, hanem mindketten élelmiszerekről. Az új "Vad Erdő" című könyvben a két kreatív elme bemutatja mindazt, amit számukra az erdő, a mező, a patak és a tó kínálni tud.

Mindez nagyon különleges, még nem látott ételeket eredményez úgy, mint például a nyers pontyszelet mohán, borókával aromatizálva; nyúl repcevirág-kabátban vad karfiollal és tormával; párolt őz maroni gesztenyekrémmel és ribizlivel vagy takarmányrépával, csicseriborsóval és tejföllel.
A kiváló ételek mellett az olvasó számos folyamatot és főzési technikát ismerhet meg, valamint a vadakról és az erdőről is tanulhat. Volker Debus hangulatos képei örömmel töltik el az embert, és arra ösztönöznek, hogy megcsodáljuk e könyvet és belelapozzunk.

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154382
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.4 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 240
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury