Barion Pixel

Wilder Wald

Das Kochbuch


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
  2019. augusztus 30. 18:53

Wilder Wald

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.


A természet mindig is nagy szerepet játszott mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer életében. A séfek a legnagyobb jelentőséget az - akár növényi, akár állati - alapanyagok tiszteletteljes felhasználásának tulajdonítják. Így egyik séf sem beszél soha termékekről, hanem mindketten élelmiszerekről. Az új "Vad Erdő" című könyvben a két kreatív elme bemutatja mindazt, amit számukra az erdő, a mező, a patak és a tó kínálni tud.

Mindez nagyon különleges, még nem látott ételeket eredményez úgy, mint például a nyers pontyszelet mohán, borókával aromatizálva; nyúl repcevirág-kabátban vad karfiollal és tormával; párolt őz maroni gesztenyekrémmel és ribizlivel vagy takarmányrépával, csicseriborsóval és tejföllel.
A kiváló ételek mellett az olvasó számos folyamatot és főzési technikát ismerhet meg, valamint a vadakról és az erdőről is tanulhat. Volker Debus hangulatos képei örömmel töltik el az embert, és arra ösztönöznek, hogy megcsodáljuk e könyvet és belelapozzunk.

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154382
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.4 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 240
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


In Search of Tea

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.


Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig.