Barion Pixel

Noor Paco Morales


« Vissza | Szerzők: Paco Morales
  2019. október 14. 21:18

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


A Noor nem csak annyi, mint megtapasztalni Paco Al-Andalus konyháját. Ez egy olyan kulturális projekt, ami az étterem része, egy kreatív kutatás-fejlesztési tér, amivel arra törekszik, hogy visszaállítsa a lebilincselő Al-Andalus-i kultúra konyhájának ragyogását, innovatív, dinamikus és modern szemszögből. A Noor étterem elmesél egy varázslatos konyhában rejlő történetet, lehetővé téve a vendégeknek, hogy azt gasztronómiai alkotásokon keresztül is élvezzék. A Noor a 10.-ik századdal kezdte projektjét. Minden új évszak évszázadról évszázadra mutatja be az Al-Andalus-i konyhaművészet evolúcióját, ami óriási hatással volt napjaink híres andalúziai konyhára.

Photo: Mikel Ponce

 

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Morales
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121768
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 32 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 320
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bûches et Gourmandises de Noël

Bûches et Gourmandises de Noël

A Nöel de Bûches en bûches (megjelent 2011-ben) sikere után, Stéphane Glacier, a Meilleur Ouvrier de France cím birtokosa újabb, az év végi ünnepeknek szentelt kiadvánnyal jelentkezik, ez alkalommal korábbi főcukrásza, Jérôme Le Teuff segítségével.


Death & Co

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley