Noor Paco Morales


« Vissza | Szerzők: Paco Morales
  2019. október 14. 21:18

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


A Noor nem csak annyi, mint megtapasztalni Paco Al-Andalus konyháját. Ez egy olyan kulturális projekt, ami az étterem része, egy kreatív kutatás-fejlesztési tér, amivel arra törekszik, hogy visszaállítsa a lebilincselő Al-Andalus-i kultúra konyhájának ragyogását, innovatív, dinamikus és modern szemszögből. A Noor étterem elmesél egy varázslatos konyhában rejlő történetet, lehetővé téve a vendégeknek, hogy azt gasztronómiai alkotásokon keresztül is élvezzék. A Noor a 10.-ik századdal kezdte projektjét. Minden új évszak évszázadról évszázadra mutatja be az Al-Andalus-i konyhaművészet evolúcióját, ami óriási hatással volt napjaink híres andalúziai konyhára.

Photo: Mikel Ponce

 

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Paco Morales
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121768
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 32 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 320
Ár: 26 990 Ft

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

Pure Freude

Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit? 


Heimat weite Welt

Heimat weite Welt

Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.


Szerzők: Benjamin Maerz

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.