Barion Pixel

Noor Paco Morales


« Vissza | Szerzők: Paco Morales
  2019. október 14. 21:18

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


A Noor nem csak annyi, mint megtapasztalni Paco Al-Andalus konyháját. Ez egy olyan kulturális projekt, ami az étterem része, egy kreatív kutatás-fejlesztési tér, amivel arra törekszik, hogy visszaállítsa a lebilincselő Al-Andalus-i kultúra konyhájának ragyogását, innovatív, dinamikus és modern szemszögből. A Noor étterem elmesél egy varázslatos konyhában rejlő történetet, lehetővé téve a vendégeknek, hogy azt gasztronómiai alkotásokon keresztül is élvezzék. A Noor a 10.-ik századdal kezdte projektjét. Minden új évszak évszázadról évszázadra mutatja be az Al-Andalus-i konyhaművészet evolúcióját, ami óriási hatással volt napjaink híres andalúziai konyhára.

Photo: Mikel Ponce

 

 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Morales
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121768
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 32 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 320
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.