Barion Pixel

Wagyu - Das beste Fleisch der Welt

Das ultimative Wagyu-Buch mit über 80 Rezepten von Lucki Maurer und Wolfgang Otto


« Vissza | Szerzők: Ludwig Maurer, Wolfgang Otto, Dr. Benjamin Junck | Új
  2025. augusztus 28. 17:51

Wagyu - Das beste Fleisch der Welt

Koncentrált Wagyu-szakértelem a profi- és hobbikonyhák számára. A Wagyu különleges márványozottságával és egyedülálló, diós-vajas ízvilágával a húsélvezet csúcsa. 


Lucki Maurer séf és Wagyu-tenyésztő, társszerzőivel és elismert Wagyu-szakértőivel, Wolfgang Ottóval és Benjamin Junckkal együtt egy olyan művet alkotott, amely méltán nevezhető a legátfogóbb Wagyu-könyvnek.

Több mint 80 kiváló recept – az egyszerűtől az igazán kifinomultig – tiszta Wagyu-élményt ígér: grillezett BBQ, különleges vágások, mint a brisket vagy a Korea Cut Ribs, valamint Ludwig Maurer és Otto Gourmet signature fogásai. Emellett olyan japán különlegességek is helyet kaptak benne, mint a tataki vagy a shabu shabu.

Legyen szó német bio-Wagyuról, Kobe-ról vagy Ozaki marháról – ez a kézikönyv a részletes tudással válik teljessé: származásról, tenyésztésről és a nemes hús jelentőségéről, valamint Japánból, a Wagyu-kultúra bölcsőjéből származó gyönyörű, hangulatos útifotókkal.

A legátfogóbb Wagyu-könyv: részletes tudás, hangulatos történetek és több mint 80 recept Lucki Maurertől, Wolfgang Ottótól és Benjamin Juncktól.

• Több mint 80 kiváló recept Lucki Maurer és Wolfgang Otto tollából
• Wagyu-marhahús a maga teljességében: grillezett BBQ és különleges hosszú vágások, signature fogások és hagyományos japán ételek
• A legátfogóbb Wagyu-könyv: háttértudás, történetek és receptek elegáns kivitelben és prémium minőségű megjelenésben
• Kötelező mindazoknak, akik értékelik a világ legjobb húsát és a kulináris élményeket

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ludwig Maurer, Wolfgang Otto, Dr. Benjamin Junck
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 17.
ISBN: 9783985410798
Nyelv: Német
Méretek: 25.5 x 33.8 x 3.8 cm
Oldalszám: 368
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Portugal - The Cookbook

Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.


The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.