Wagyu - Das beste Fleisch der Welt
Das ultimative Wagyu-Buch mit über 80 Rezepten von Lucki Maurer und Wolfgang Otto
Koncentrált Wagyu-szakértelem a profi- és hobbikonyhák számára. A Wagyu különleges márványozottságával és egyedülálló, diós-vajas ízvilágával a húsélvezet csúcsa.
Lucki Maurer séf és Wagyu-tenyésztő, társszerzőivel és elismert Wagyu-szakértőivel, Wolfgang Ottóval és Benjamin Junckkal együtt egy olyan művet alkotott, amely méltán nevezhető a legátfogóbb Wagyu-könyvnek.
Több mint 80 kiváló recept – az egyszerűtől az igazán kifinomultig – tiszta Wagyu-élményt ígér: grillezett BBQ, különleges vágások, mint a brisket vagy a Korea Cut Ribs, valamint Ludwig Maurer és Otto Gourmet signature fogásai. Emellett olyan japán különlegességek is helyet kaptak benne, mint a tataki vagy a shabu shabu.
Legyen szó német bio-Wagyuról, Kobe-ról vagy Ozaki marháról – ez a kézikönyv a részletes tudással válik teljessé: származásról, tenyésztésről és a nemes hús jelentőségéről, valamint Japánból, a Wagyu-kultúra bölcsőjéből származó gyönyörű, hangulatos útifotókkal.
A legátfogóbb Wagyu-könyv: részletes tudás, hangulatos történetek és több mint 80 recept Lucki Maurertől, Wolfgang Ottótól és Benjamin Juncktól.
• Több mint 80 kiváló recept Lucki Maurer és Wolfgang Otto tollából
• Wagyu-marhahús a maga teljességében: grillezett BBQ és különleges hosszú vágások, signature fogások és hagyományos japán ételek
• A legátfogóbb Wagyu-könyv: háttértudás, történetek és receptek elegáns kivitelben és prémium minőségű megjelenésben
• Kötelező mindazoknak, akik értékelik a világ legjobb húsát és a kulináris élményeket









Termékinformációk
| Szerzők: | Ludwig Maurer, Wolfgang Otto, Dr. Benjamin Junck |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. november 17. |
| ISBN: | 9783985410798 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 25.5 x 33.8 x 3.8 cm |
| Súly: | 2.44 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book
Gaesung Jooak, amely fényes kavicsra emlékeztet. A Baepi Tteok megőrizte a rizsszemek alakját és textúráját. Északi stílusú Injeolmi puha geopipat bevonattal, rágós chapssal tteokkal. Beleértve a hagyományos és fúziós gangjeongot, amely harmonikusan készül különféle gabonákkal, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel, hagyományos módszerekkel.
The Elements Of Pizza
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.