Wagyu - Das beste Fleisch der Welt
Das ultimative Wagyu-Buch mit über 80 Rezepten von Lucki Maurer und Wolfgang Otto

Koncentrált Wagyu-szakértelem a profi- és hobbikonyhák számára. A Wagyu különleges márványozottságával és egyedülálló, diós-vajas ízvilágával a húsélvezet csúcsa.
Lucki Maurer séf és Wagyu-tenyésztő, társszerzőivel és elismert Wagyu-szakértőivel, Wolfgang Ottóval és Benjamin Junckkal együtt egy olyan művet alkotott, amely méltán nevezhető a legátfogóbb Wagyu-könyvnek.
Több mint 80 kiváló recept – az egyszerűtől az igazán kifinomultig – tiszta Wagyu-élményt ígér: grillezett BBQ, különleges vágások, mint a brisket vagy a Korea Cut Ribs, valamint Ludwig Maurer és Otto Gourmet signature fogásai. Emellett olyan japán különlegességek is helyet kaptak benne, mint a tataki vagy a shabu shabu.
Legyen szó német bio-Wagyuról, Kobe-ról vagy Ozaki marháról – ez a kézikönyv a részletes tudással válik teljessé: származásról, tenyésztésről és a nemes hús jelentőségéről, valamint Japánból, a Wagyu-kultúra bölcsőjéből származó gyönyörű, hangulatos útifotókkal.
A legátfogóbb Wagyu-könyv: részletes tudás, hangulatos történetek és több mint 80 recept Lucki Maurertől, Wolfgang Ottótól és Benjamin Juncktól.
• Több mint 80 kiváló recept Lucki Maurer és Wolfgang Otto tollából
• Wagyu-marhahús a maga teljességében: grillezett BBQ és különleges hosszú vágások, signature fogások és hagyományos japán ételek
• A legátfogóbb Wagyu-könyv: háttértudás, történetek és receptek elegáns kivitelben és prémium minőségű megjelenésben
• Kötelező mindazoknak, akik értékelik a világ legjobb húsát és a kulináris élményeket
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerzők: | Ludwig Maurer, Wolfgang Otto, Dr. Benjamin Junck |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. november 17. |
ISBN: | 9783985410798 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 25.5 x 33.8 x 3.8 cm |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.