Barion Pixel

The Rye Baker

Classic Breads from Europe and America


« Vissza | Szerzők: Stanley Ginsberg
  2017. szeptember 01. 14:24

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Stanley Ginsberg a „The Rye Baker-ben” ezt az elhanyagolt gabonát a kulináris figyelem középpontjába hozza, bevezetve az olvasókat a rozskenyér gazdag és változatos világába. Az olvasók több mint 70 klasszikus receptet találnak a kiadványban, amelyek a rozs régióira és terroirjára terjednek ki, a sötét, intenzív orosz Borodinsky és narancsos svéd Gotland Rye-től a majdnem fekete Westphalian Pumpernickelig, a fűszerezett mézes rozsig a francia Auvergne-ből, és az amerikai Boston Brown Bread és az Old Milwaukee Rye-ig.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stanley Ginsberg
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780393245219
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 416
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Baker's Book - Favourite recipes and kitchen wisdom by Australian bakers you love

The Baker's Book - Favourite recipes and kitchen wisdom by Australian bakers you love

Ausztrália egy élénk és inspiráló pék kultúrának ad otthont, amelyet kreativitása, szíve és egyedi ízei miatt ünnepelnek. A The Baker's Book-ban Ruby Goss Ausztrália több mint 30 legjobb pékjét gyűjti össze egy lenyűgöző, inspiráló, több mint 60 receptből álló gyűjteményben, a kis kényeztető finomságoktól a lenyűgöző desszertekig és sós süteményekig.


Szerzők: Ruby Goss

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.