Barion Pixel

The Rye Baker

Classic Breads from Europe and America


« Vissza | Szerzők: Stanley Ginsberg
  2017. szeptember 01. 14:24

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Stanley Ginsberg a „The Rye Baker-ben” ezt az elhanyagolt gabonát a kulináris figyelem középpontjába hozza, bevezetve az olvasókat a rozskenyér gazdag és változatos világába. Az olvasók több mint 70 klasszikus receptet találnak a kiadványban, amelyek a rozs régióira és terroirjára terjednek ki, a sötét, intenzív orosz Borodinsky és narancsos svéd Gotland Rye-től a majdnem fekete Westphalian Pumpernickelig, a fűszerezett mézes rozsig a francia Auvergne-ből, és az amerikai Boston Brown Bread és az Old Milwaukee Rye-ig.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stanley Ginsberg
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780393245219
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 416
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant