Barion Pixel

Avanguardia

Fabrizio Fiorani


« Vissza | Szerzők: Fabrizio Fiorani
  2020. május 24. 17:30

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


A cukrászat jövőjére és metamorfózisára koncentrál, amiben a technológia az ízek szolgálatába áll, víziókon és megújult - nem újraalkotott klasszikusokon át, kortárs látásmódot adva a kézműves cukrászathoz.
Az Avantguardia egy újabb szépségideált ad, nem felfedezőutat vagy kreatív performanszt. Ez esztétika és etika kérdése, amiben egy recept kézműves felépítése a technológia eszközei által lesz gyönyörű és ízletes.
És azok, amik egykor csak jóslatok voltak, ezeken az oldalakon a kihagyhatatlan, létező valóssággá válnak. 

Photo: Chiriotti / Giancarlo Bononi

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fabrizio Fiorani
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788896027493
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 24.5 x 28.5 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 440
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Green Fire

Green Fire

Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash