Avanguardia
Fabrizio Fiorani

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
A cukrászat jövőjére és metamorfózisára koncentrál, amiben a technológia az ízek szolgálatába áll, víziókon és megújult - nem újraalkotott klasszikusokon át, kortárs látásmódot adva a kézműves cukrászathoz.
Az Avantguardia egy újabb szépségideált ad, nem felfedezőutat vagy kreatív performanszt. Ez esztétika és etika kérdése, amiben egy recept kézműves felépítése a technológia eszközei által lesz gyönyörű és ízletes.
És azok, amik egykor csak jóslatok voltak, ezeken az oldalakon a kihagyhatatlan, létező valóssággá válnak.
Photo: Chiriotti / Giancarlo Bononi
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Fabrizio Fiorani |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9788896027493 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 24.5 x 28.5 x 3.5 cm |
Súly: | 2.62 kg |
Oldalszám: | 440 |
Ár: |
35 990 Ft (34 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Convivir

Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
Baked to Perfection

Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.
In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.