Barion Pixel

Avanguardia

Fabrizio Fiorani


« Vissza | Szerzők: Fabrizio Fiorani
  2020. május 24. 17:30

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


A cukrászat jövőjére és metamorfózisára koncentrál, amiben a technológia az ízek szolgálatába áll, víziókon és megújult - nem újraalkotott klasszikusokon át, kortárs látásmódot adva a kézműves cukrászathoz.
Az Avantguardia egy újabb szépségideált ad, nem felfedezőutat vagy kreatív performanszt. Ez esztétika és etika kérdése, amiben egy recept kézműves felépítése a technológia eszközei által lesz gyönyörű és ízletes.
És azok, amik egykor csak jóslatok voltak, ezeken az oldalakon a kihagyhatatlan, létező valóssággá válnak. 

Photo: Chiriotti / Giancarlo Bononi

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fabrizio Fiorani
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788896027493
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 24.5 x 28.5 x 3.5 cm
Súly: 2.62 kg
Oldalszám: 440
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury