Barbecue - Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe
Hugh Mangum with Shana Liebman
A tűzzel és füsttel való főzés tökéletes útmutatója, 280 közkedvelt barbecue és grillezési recept a világ különböző kultúráiból.
Csatlakozzon Hugh Mangum pitmaster-hez egy ízletes világkörüli utazásra a grillezési hagyományok világába ebben az élénk receptgyűjteményben, amely több mint 80 országból származik.
A könyv fejezetek szerint (nyársak és kolbászok, főételek, köretek, szószok és fűszerek, valamint desszertek) rendezve számos stílust és technikát ölel fel, a klasszikus amerikai füstölt marhaszegytől, az etióp Berbere fűszerekkel ízesített bordákon és a mexikói barbacoa-án át az olasz porchettáig, az indonéz sertés satayig, a spanyol faszénen sült zöldségekig és az ikonikus ausztrál grillételig, a „Snags”-ig.
A kiterjedt és átfogó Barbecue könyv kínálatában bordák, steakek, egész csirkék és malac, taco, hamburger, kagylósült és paella receptjei mellett húsmentes főételek, köretek, például káposztasaláta, savanyúságok, kukoricakenyér, sült bab és rakott ételek, valamint desszertek, többek között grillezett gyümölcsök, serpenyős brownie és izlandi füstölt sajttorta szerepelnek.
Mangum, a díjnyertes séf és a közkedvelt Mighty Quinn barbecue éttermek társalapítója, felfedi az egyes receptek eredettörténetét, majd világos, közérthető utasításokat nyújt minden képzettségi szintű otthoni szakács számára.
Több mint 100 ínycsiklandó fényképpel gazdagon illusztrált, vibráló szakácskönyv, melyben egy külön részlegben a világ legismertebb séfjei és élő tűzön főzés szakértőinek receptjei is megtalálhatók, köztük Maksut Askar, May Chow, Ross Dobson, Moustafa Elrefaey, Monique Fiso, Renzo Garibaldi, Elizabeth Karmel, Vusi Ndlovu, Sukyoung Park, Tomos Parry, Jess Pryles, Dave Pynt, Jessica Rosval, Marsia Taha Mohamed Salas, Sean Sherman és Rawlston Williams.












Termékinformációk
| Szerzők: | Hugh Mangum, Shana Liebman |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. május 02. |
| ISBN: | 9781838669362 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.8 x 27.7 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.54 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
17 190 Ft (16 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Recipes 4
Fedezze fel a So Good #4-et – 384 oldalon, több mint 1700 válogatott recepttel, 158 legjobb cukrásztól világszerte. Nélkülözhetetlen, professzionális és megbízható forrás a modern cukrászati inspirációhoz és precizitáshoz.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Frozen Desserts - Francisco J. Migoya
Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.