Barion Pixel

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2017. augusztus 19. 12:11

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Ez a könyv tányérdesszerteket, tortákat, piskótatorták folyamatábráit, cukor és isomalt dekorációkat, csokoládékészítményeket és csokoládékat, művészi alkotásokat és hagyományos tésztákat vonultat fel. Ezeken felül olyan cukrászathoz kapcsolódó alapanyagokra is kiterjed, mint a teák és kávék különböző fajtái és borpárosításokra a könyvben található tortákhoz és desszertekhez. A ‘Paco Torreblanca könyv’ nélkülözhetetlen, ha lépést akarunk tartani a modern cukrászat alapjaival. Ferran Adriá szerint ‘csúcsminőségű könyv, ami kiinduló pont minden szakmabelinek és gourmet-nak a világ körül.’ 306 oldal, 500 kép, 32 folyamatábrával kísért recept, több, mint száz torta, éttermi desszertek és csokoládék, új és meglepő módszerek, művészi alkotások és dekoratív elemek.

Photo: Vilbo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2003
ISBN: 9788492244348
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30.5 x 3.5 cm
Súly: 3.5 kg
Oldalszám: 306
Ár: 21 290 Ft
(20 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Yogurt & Whey

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szerzők: Homa Dashtaki

Ekstedt

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Szerzők: Niklas Ekstedt

Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.