Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Ez a könyv tányérdesszerteket, tortákat, piskótatorták folyamatábráit, cukor és isomalt dekorációkat, csokoládékészítményeket és csokoládékat, művészi alkotásokat és hagyományos tésztákat vonultat fel. Ezeken felül olyan cukrászathoz kapcsolódó alapanyagokra is kiterjed, mint a teák és kávék különböző fajtái és borpárosításokra a könyvben található tortákhoz és desszertekhez. A ‘Paco Torreblanca könyv’ nélkülözhetetlen, ha lépést akarunk tartani a modern cukrászat alapjaival. Ferran Adriá szerint ‘csúcsminőségű könyv, ami kiinduló pont minden szakmabelinek és gourmet-nak a világ körül.’ 306 oldal, 500 kép, 32 folyamatábrával kísért recept, több, mint száz torta, éttermi desszertek és csokoládék, új és meglepő módszerek, művészi alkotások és dekoratív elemek.
Photo: Vilbo
Termékinformációk
Szerző: | Paco Torreblanca |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2003 |
ISBN: | 9788492244348 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 30.5 x 3.5 cm |
Súly: | 3.5 kg |
Oldalszám: | 306 |
Ár: |
15 790 Ft (15 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.