Barion Pixel

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2017. augusztus 19. 12:11

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Ez a könyv tányérdesszerteket, tortákat, piskótatorták folyamatábráit, cukor és isomalt dekorációkat, csokoládékészítményeket és csokoládékat, művészi alkotásokat és hagyományos tésztákat vonultat fel. Ezeken felül olyan cukrászathoz kapcsolódó alapanyagokra is kiterjed, mint a teák és kávék különböző fajtái és borpárosításokra a könyvben található tortákhoz és desszertekhez. A ‘Paco Torreblanca könyv’ nélkülözhetetlen, ha lépést akarunk tartani a modern cukrászat alapjaival. Ferran Adriá szerint ‘csúcsminőségű könyv, ami kiinduló pont minden szakmabelinek és gourmet-nak a világ körül.’ 306 oldal, 500 kép, 32 folyamatábrával kísért recept, több, mint száz torta, éttermi desszertek és csokoládék, új és meglepő módszerek, művészi alkotások és dekoratív elemek.

Photo: Vilbo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2003
ISBN: 9788492244348
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30.5 x 3.5 cm
Súly: 3.5 kg
Oldalszám: 306
Ár: 21 290 Ft
(20 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikoyi

Ikoyi

Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.


Szerzők: Jeremy Chan

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash