Barion Pixel

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2017. augusztus 19. 12:11

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Ez a könyv tányérdesszerteket, tortákat, piskótatorták folyamatábráit, cukor és isomalt dekorációkat, csokoládékészítményeket és csokoládékat, művészi alkotásokat és hagyományos tésztákat vonultat fel. Ezeken felül olyan cukrászathoz kapcsolódó alapanyagokra is kiterjed, mint a teák és kávék különböző fajtái és borpárosításokra a könyvben található tortákhoz és desszertekhez. A ‘Paco Torreblanca könyv’ nélkülözhetetlen, ha lépést akarunk tartani a modern cukrászat alapjaival. Ferran Adriá szerint ‘csúcsminőségű könyv, ami kiinduló pont minden szakmabelinek és gourmet-nak a világ körül.’ 306 oldal, 500 kép, 32 folyamatábrával kísért recept, több, mint száz torta, éttermi desszertek és csokoládék, új és meglepő módszerek, művészi alkotások és dekoratív elemek.

Photo: Vilbo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2003
ISBN: 9788492244348
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30.5 x 3.5 cm
Súly: 3.5 kg
Oldalszám: 306
Ár: 21 290 Ft
(20 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen