JOY’s Kitchen Shortcake
by Cho Eunie
Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.
A könyv fényképekkel és videókkal részletesen ismerteti a tejszínhab felverésének folyamatát, amely a shortcake legfontosabb része. A habverés mértékétől függően könnyebben megértheti a konzisztenciát.
Minden rész elmagyarázza a süteményalap elméletét és jellemzőit, így jobban megértheti a recepteket, mielőtt elkezdené.
A torta különböző elemei úgy vannak elrendezve, hogy egy pillantással áttekinthesse a műveletek hatékony sorrendjét. Az egyes komponensek eltarthatósági idejére vonatkozó részletes információkat is mellékeljük. Minden folyamat gondosan fel van címkézve a betartandó óvintézkedésekkel, valamint a kulcsfontosságú összetevők márkájával és terméknevével.
A könyv elmagyarázza, hogyan kell használni és adaptálni a receptet, és hogyan lehet ízlés szerint testreszabni.
Tapasztalja meg a Joy's Kitchen jellegzetes tortáit és prémium tortáit, amelyek a különféle összetevők harmonikus párosítását tartalmazzák.
A könyv index tartalmi jegyzéke:
BASIC LESSON 1
01. BASIC INGREDIENTS
02. INGREDIENTS THAT ADD TASTE AND FLAVOR
03. COAGULANTS
04. ESSENTIAL TOOLS
BASIC LESSON 2
01. GUIDE TO WHIPPED CREAM
02. CUTTING CAKES
03. FILLING
04. ICING/FROSTING
05. WHEN TO USE THE CREAM BY
06. CUTTING CAKES CLEAN
07. PACKAGING A SLICE OF CAKE
JOY'S KITCHEN CAKE RECIPE
CLASS 01. GENOISE
GENOISE RECIPE
1. STRAWBERRY CAKE
2. STRAWBERRY & BANANA & LEMON CAKE
3. PISTACHIO & STRAWBERRY CAKE
4. BLUEBERRY & LEMON CAKE
5. GREEN GRAPE & YOGURT CAKE
6. APRICOT & COCONUT CAKE
7. PLUM CAKE
8. EARL GREY & ORANGE CAKE
9. VANILLA TATIN CAKE
10. MAPLE & WALNUT CAKE
11. MAMMOTH CAKE
12. MUSCOVADO GANGJEONG CRUMBLE CAKE
13. MUSCOVADO & RUM & CHESTNUT CAKE
14. PEANUT BUTTER & JELLY CAKE
15. YUJA & CHOCOLAT CAKE
16. WILD BERRY CAKE
17. SWEET PUMPKIN & ORANGE CAKE
18. CARROT CAKE
CLASS 02. BISCUIT
19. STRAWBERRY & MUGWORT CAKE
20. KUMQUAT & MINT FROMAGE
21. KIWI & BANANA & CHOCOLAT CAKE
22. GORGONZOLA CAKE
23. FIG FRAISIER
24. CUCUMBER & MELON CAKE
CLASS 03. SOUFFLE
25. PISTACHIO & ORANGE CAKE
26. MATCHA & RED BEAN CAKE
27. PURE WHITE TORTE
CLASS 04. CHIFFON
28. GINGER & PINEAPPLE CAKE
29. PERSIMMON & MANGO CAKE
CLASS 05. BONUS RECIPE
30. LEMON YUJA CREAM CAKE
31. PAVANA BANA CAKE
32. WHIPPED CREAM CAKE WITH FRUITS












Termékinformációk
| Szerző: | Cho Eunie |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 26. |
| ISBN: | 9791192855127 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.4 x 25 x 3 cm |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
The Pho Cookbook
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnam egyik legkedveltebb, illatos, lélekmelengető étele – a húslevessel és rizstésztával készülő pho – végre bárki számára elérhetővé válik.
Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.