Barion Pixel

JOY’s Kitchen Shortcake

by Cho Eunie


« Vissza | Szerzők: Cho Eunie
  2024. augusztus 26. 15:26

JOY’s Kitchen Shortcake

Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.


A könyv fényképekkel és videókkal részletesen ismerteti a tejszínhab felverésének folyamatát, amely a shortcake legfontosabb része. A habverés mértékétől függően könnyebben megértheti a konzisztenciát.

Minden rész elmagyarázza a süteményalap elméletét és jellemzőit, így jobban megértheti a recepteket, mielőtt elkezdené.

A torta különböző elemei úgy vannak elrendezve, hogy egy pillantással áttekinthesse a műveletek hatékony sorrendjét. Az egyes komponensek eltarthatósági idejére vonatkozó részletes információkat is mellékeljük. Minden folyamat gondosan fel van címkézve a betartandó óvintézkedésekkel, valamint a kulcsfontosságú összetevők márkájával és terméknevével.

A könyv elmagyarázza, hogyan kell használni és adaptálni a receptet, és hogyan lehet ízlés szerint testreszabni.

Tapasztalja meg a Joy's Kitchen jellegzetes tortáit és prémium tortáit, amelyek a különféle összetevők harmonikus párosítását tartalmazzák.

A könyv index tartalmi jegyzéke:

 

BASIC LESSON 1

01. BASIC INGREDIENTS

02. INGREDIENTS THAT ADD TASTE AND FLAVOR

03. COAGULANTS

04. ESSENTIAL TOOLS

 

BASIC LESSON 2

01. GUIDE TO WHIPPED CREAM

02. CUTTING CAKES

03. FILLING

04. ICING/FROSTING

05. WHEN TO USE THE CREAM BY

06. CUTTING CAKES CLEAN

07. PACKAGING A SLICE OF CAKE

 

JOY'S KITCHEN CAKE RECIPE

CLASS 01. GENOISE

GENOISE RECIPE

 

1. STRAWBERRY CAKE

2. STRAWBERRY & BANANA & LEMON CAKE

3. PISTACHIO & STRAWBERRY CAKE

4. BLUEBERRY & LEMON CAKE

5. GREEN GRAPE & YOGURT CAKE

6. APRICOT & COCONUT CAKE

7. PLUM CAKE

8. EARL GREY & ORANGE CAKE

9. VANILLA TATIN CAKE

10. MAPLE & WALNUT CAKE

11. MAMMOTH CAKE

12. MUSCOVADO GANGJEONG CRUMBLE CAKE

13. MUSCOVADO & RUM & CHESTNUT CAKE

14. PEANUT BUTTER & JELLY CAKE

15. YUJA & CHOCOLAT CAKE

16. WILD BERRY CAKE

17. SWEET PUMPKIN & ORANGE CAKE

18. CARROT CAKE

 

CLASS 02. BISCUIT

19. STRAWBERRY & MUGWORT CAKE

20. KUMQUAT & MINT FROMAGE

21. KIWI & BANANA & CHOCOLAT CAKE

22. GORGONZOLA CAKE

23. FIG FRAISIER

24. CUCUMBER & MELON CAKE

 

CLASS 03. SOUFFLE

25. PISTACHIO & ORANGE CAKE

26. MATCHA & RED BEAN CAKE

27. PURE WHITE TORTE

 

CLASS 04. CHIFFON

28. GINGER & PINEAPPLE CAKE

29. PERSIMMON & MANGO CAKE

 

CLASS 05. BONUS RECIPE

30. LEMON YUJA CREAM CAKE

31. PAVANA BANA CAKE

32. WHIPPED CREAM CAKE WITH FRUITS

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cho Eunie
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. augusztus 26.
ISBN: 9791192855127
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25 x 3 cm
Oldalszám: 320
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

The Pho Cookbook

The Pho Cookbook

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnam egyik legkedveltebb, illatos, lélekmelengető étele – a húslevessel és rizstésztával készülő pho – végre bárki számára elérhetővé válik.


Szerzők: Andrea Nguyen

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon