Barion Pixel

JOY’s Kitchen Shortcake

by Cho Eunie


« Vissza | Szerzők: Cho Eunie
  2024. augusztus 26. 15:26

JOY’s Kitchen Shortcake

Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.


A könyv fényképekkel és videókkal részletesen ismerteti a tejszínhab felverésének folyamatát, amely a shortcake legfontosabb része. A habverés mértékétől függően könnyebben megértheti a konzisztenciát.

Minden rész elmagyarázza a süteményalap elméletét és jellemzőit, így jobban megértheti a recepteket, mielőtt elkezdené.

A torta különböző elemei úgy vannak elrendezve, hogy egy pillantással áttekinthesse a műveletek hatékony sorrendjét. Az egyes komponensek eltarthatósági idejére vonatkozó részletes információkat is mellékeljük. Minden folyamat gondosan fel van címkézve a betartandó óvintézkedésekkel, valamint a kulcsfontosságú összetevők márkájával és terméknevével.

A könyv elmagyarázza, hogyan kell használni és adaptálni a receptet, és hogyan lehet ízlés szerint testreszabni.

Tapasztalja meg a Joy's Kitchen jellegzetes tortáit és prémium tortáit, amelyek a különféle összetevők harmonikus párosítását tartalmazzák.

A könyv index tartalmi jegyzéke:

 

BASIC LESSON 1

01. BASIC INGREDIENTS

02. INGREDIENTS THAT ADD TASTE AND FLAVOR

03. COAGULANTS

04. ESSENTIAL TOOLS

 

BASIC LESSON 2

01. GUIDE TO WHIPPED CREAM

02. CUTTING CAKES

03. FILLING

04. ICING/FROSTING

05. WHEN TO USE THE CREAM BY

06. CUTTING CAKES CLEAN

07. PACKAGING A SLICE OF CAKE

 

JOY'S KITCHEN CAKE RECIPE

CLASS 01. GENOISE

GENOISE RECIPE

 

1. STRAWBERRY CAKE

2. STRAWBERRY & BANANA & LEMON CAKE

3. PISTACHIO & STRAWBERRY CAKE

4. BLUEBERRY & LEMON CAKE

5. GREEN GRAPE & YOGURT CAKE

6. APRICOT & COCONUT CAKE

7. PLUM CAKE

8. EARL GREY & ORANGE CAKE

9. VANILLA TATIN CAKE

10. MAPLE & WALNUT CAKE

11. MAMMOTH CAKE

12. MUSCOVADO GANGJEONG CRUMBLE CAKE

13. MUSCOVADO & RUM & CHESTNUT CAKE

14. PEANUT BUTTER & JELLY CAKE

15. YUJA & CHOCOLAT CAKE

16. WILD BERRY CAKE

17. SWEET PUMPKIN & ORANGE CAKE

18. CARROT CAKE

 

CLASS 02. BISCUIT

19. STRAWBERRY & MUGWORT CAKE

20. KUMQUAT & MINT FROMAGE

21. KIWI & BANANA & CHOCOLAT CAKE

22. GORGONZOLA CAKE

23. FIG FRAISIER

24. CUCUMBER & MELON CAKE

 

CLASS 03. SOUFFLE

25. PISTACHIO & ORANGE CAKE

26. MATCHA & RED BEAN CAKE

27. PURE WHITE TORTE

 

CLASS 04. CHIFFON

28. GINGER & PINEAPPLE CAKE

29. PERSIMMON & MANGO CAKE

 

CLASS 05. BONUS RECIPE

30. LEMON YUJA CREAM CAKE

31. PAVANA BANA CAKE

32. WHIPPED CREAM CAKE WITH FRUITS

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Cho Eunie
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. augusztus 26.
ISBN: 9791192855127
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25 x 3 cm
Oldalszám: 320
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak. 


The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.