JOY’s Kitchen Shortcake
by Cho Eunie
Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.
A könyv fényképekkel és videókkal részletesen ismerteti a tejszínhab felverésének folyamatát, amely a shortcake legfontosabb része. A habverés mértékétől függően könnyebben megértheti a konzisztenciát.
Minden rész elmagyarázza a süteményalap elméletét és jellemzőit, így jobban megértheti a recepteket, mielőtt elkezdené.
A torta különböző elemei úgy vannak elrendezve, hogy egy pillantással áttekinthesse a műveletek hatékony sorrendjét. Az egyes komponensek eltarthatósági idejére vonatkozó részletes információkat is mellékeljük. Minden folyamat gondosan fel van címkézve a betartandó óvintézkedésekkel, valamint a kulcsfontosságú összetevők márkájával és terméknevével.
A könyv elmagyarázza, hogyan kell használni és adaptálni a receptet, és hogyan lehet ízlés szerint testreszabni.
Tapasztalja meg a Joy's Kitchen jellegzetes tortáit és prémium tortáit, amelyek a különféle összetevők harmonikus párosítását tartalmazzák.
A könyv index tartalmi jegyzéke:
BASIC LESSON 1
01. BASIC INGREDIENTS
02. INGREDIENTS THAT ADD TASTE AND FLAVOR
03. COAGULANTS
04. ESSENTIAL TOOLS
BASIC LESSON 2
01. GUIDE TO WHIPPED CREAM
02. CUTTING CAKES
03. FILLING
04. ICING/FROSTING
05. WHEN TO USE THE CREAM BY
06. CUTTING CAKES CLEAN
07. PACKAGING A SLICE OF CAKE
JOY'S KITCHEN CAKE RECIPE
CLASS 01. GENOISE
GENOISE RECIPE
1. STRAWBERRY CAKE
2. STRAWBERRY & BANANA & LEMON CAKE
3. PISTACHIO & STRAWBERRY CAKE
4. BLUEBERRY & LEMON CAKE
5. GREEN GRAPE & YOGURT CAKE
6. APRICOT & COCONUT CAKE
7. PLUM CAKE
8. EARL GREY & ORANGE CAKE
9. VANILLA TATIN CAKE
10. MAPLE & WALNUT CAKE
11. MAMMOTH CAKE
12. MUSCOVADO GANGJEONG CRUMBLE CAKE
13. MUSCOVADO & RUM & CHESTNUT CAKE
14. PEANUT BUTTER & JELLY CAKE
15. YUJA & CHOCOLAT CAKE
16. WILD BERRY CAKE
17. SWEET PUMPKIN & ORANGE CAKE
18. CARROT CAKE
CLASS 02. BISCUIT
19. STRAWBERRY & MUGWORT CAKE
20. KUMQUAT & MINT FROMAGE
21. KIWI & BANANA & CHOCOLAT CAKE
22. GORGONZOLA CAKE
23. FIG FRAISIER
24. CUCUMBER & MELON CAKE
CLASS 03. SOUFFLE
25. PISTACHIO & ORANGE CAKE
26. MATCHA & RED BEAN CAKE
27. PURE WHITE TORTE
CLASS 04. CHIFFON
28. GINGER & PINEAPPLE CAKE
29. PERSIMMON & MANGO CAKE
CLASS 05. BONUS RECIPE
30. LEMON YUJA CREAM CAKE
31. PAVANA BANA CAKE
32. WHIPPED CREAM CAKE WITH FRUITS












Termékinformációk
| Szerző: | Cho Eunie |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 26. |
| ISBN: | 9791192855127 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.4 x 25 x 3 cm |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Breaking Breads
Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.