Kiadványok: Abrams Books
Convivir
!['Convivir Convivir](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1077.jpg?254987817178792)
Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
Asada
!['Asada Asada](/static/content/books/cover_img/0//thumb/971.jpg?120001586150162)
Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.
Restaurant Service
!['Restaurant Service Restaurant Service](/static/content/books/cover_img/0//thumb/870.jpg?839200746159762)
Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát.
Gabriel Kreuther
!['Gabriel Kreuther Gabriel Kreuther](/static/content/books/cover_img/0//thumb/809.jpg?773668826132552)
Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.
In Search of Tea
!['In Search of Tea In Search of Tea](/static/content/books/cover_img/0//thumb/768.jpg?188769716170761)
Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.
French Pastry at The Ritz Paris
!['French Pastry at The Ritz Paris French Pastry at The Ritz Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/625.jpg?301384295120651)
A Ritz és a cukrászat: két dolog, ami nagyon jól összeillik, két univerzum, ami ellenállhatatlanul is egy madeleine emlékét eleveníti fel, Szép Heléna körtéjének énekét.
BBQ&A with Myron Mixon
!['BBQ&A with Myron Mixon BBQ&A with Myron Mixon](/static/content/books/cover_img/0//thumb/587.jpg?974928665180352)
Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan?
Myron Mixon's BBQ Rules
!['Myron Mixon's BBQ Rules Myron Mixon's BBQ Rules](/static/content/books/cover_img/0//thumb/373.jpg?799070305195912)
A New York Times bestseller írója és a Destination America BBQ Pitmasters sztárja, Myron Mixon visszatér a kerti ’pit barbecue’ alapjaihoz a BBQ Rules-ban, bemutatva a legalapvetőbb ’old-school barbecue’ technikákat 50 klasszikus recepttel.
Sweet France
!['Sweet France Sweet France](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1042.jpg?120797607101822)
François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
The Great American Burger Book
!['The Great American Burger Book The Great American Burger Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/970.jpg?826130586190773)
Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve
Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland
!['Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland](/static/content/books/cover_img/0//thumb/855.jpg?577478046130382)
40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel
The Austin Cookbook
!['The Austin Cookbook The Austin Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/808.jpg?797158826186492)
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
Pie for Everyone
!['Pie for Everyone Pie for Everyone](/static/content/books/cover_img/0//thumb/765.jpg?512015616179132)
A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.
The Bacon Bible
!['The Bacon Bible The Bacon Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/591.jpg?753089665121802)
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Pepper
!['Pepper Pepper](/static/content/books/cover_img/0//thumb/524.jpg?208984545186131)
A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére.