Barion Pixel

Sweet France

The 100 Best Recipes from the Greatest French Pastry Chefs


« Vissza | Szerzők: Francois Blanc
  2024. február 01. 15:17

Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze. 


Franciaország gazdag édes hagyományokkal és tehetséges cukrászokkal rendelkezik, és a Sweet France segítségével az olvasók 100 receptet fedezhetnek fel ellenállhatatlan tortákhoz és süteményekhez, amelyek minden édesszájút kielégítenek.

A könyv a lényeget tartalmazza, újra látogatja a klasszikusokat, süteményeket, az emblematikus tortákat, cookie-kat és egyéb falat méretű finomságokat. Kényeztesse magát Canelés de Bordeaux-val, baszk gâteau-val, hagyományos fraisier tortával, csokoládés éclaire-el és a legendás Saint-Honoré-val.

Belül minden tudásszinthez talál recepteket, amelyeket otthon is kipróbálhat, beleértve Cédric Grolet, Yann Couvreur, Pierre Hermé, Philippe Conticini és számos más nagy név és feltörekvő kortárs tehetség kedvenc alkotásait. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francois Blanc
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. február 01.
ISBN: 9782379450860
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 29.5 x 3.8 cm
Súly: 1.98 kg
Oldalszám: 360
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon