Sweet France
The 100 Best Recipes from the Greatest French Pastry Chefs

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Franciaország gazdag édes hagyományokkal és tehetséges cukrászokkal rendelkezik, és a Sweet France segítségével az olvasók 100 receptet fedezhetnek fel ellenállhatatlan tortákhoz és süteményekhez, amelyek minden édesszájút kielégítenek.
A könyv a lényeget tartalmazza, újra látogatja a klasszikusokat, süteményeket, az emblematikus tortákat, cookie-kat és egyéb falat méretű finomságokat. Kényeztesse magát Canelés de Bordeaux-val, baszk gâteau-val, hagyományos fraisier tortával, csokoládés éclaire-el és a legendás Saint-Honoré-val.
Belül minden tudásszinthez talál recepteket, amelyeket otthon is kipróbálhat, beleértve Cédric Grolet, Yann Couvreur, Pierre Hermé, Philippe Conticini és számos más nagy név és feltörekvő kortárs tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 01. |
ISBN: | 9782379450860 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.9 x 29.5 x 3.8 cm |
Súly: | 1.98 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén.
Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.