Sweet France
The 100 Best Recipes from the Greatest French Pastry Chefs

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Franciaország gazdag édes hagyományokkal és tehetséges cukrászokkal rendelkezik, és a Sweet France segítségével az olvasók 100 receptet fedezhetnek fel ellenállhatatlan tortákhoz és süteményekhez, amelyek minden édesszájút kielégítenek.
A könyv a lényeget tartalmazza, újra látogatja a klasszikusokat, süteményeket, az emblematikus tortákat, cookie-kat és egyéb falat méretű finomságokat. Kényeztesse magát Canelés de Bordeaux-val, baszk gâteau-val, hagyományos fraisier tortával, csokoládés éclaire-el és a legendás Saint-Honoré-val.
Belül minden tudásszinthez talál recepteket, amelyeket otthon is kipróbálhat, beleértve Cédric Grolet, Yann Couvreur, Pierre Hermé, Philippe Conticini és számos más nagy név és feltörekvő kortárs tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 01. |
ISBN: | 9782379450860 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.9 x 29.5 x 3.8 cm |
Súly: | 1.98 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.