Sweet France
The 100 Best Recipes from the Greatest French Pastry Chefs

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Franciaország gazdag édes hagyományokkal és tehetséges cukrászokkal rendelkezik, és a Sweet France segítségével az olvasók 100 receptet fedezhetnek fel ellenállhatatlan tortákhoz és süteményekhez, amelyek minden édesszájút kielégítenek.
A könyv a lényeget tartalmazza, újra látogatja a klasszikusokat, süteményeket, az emblematikus tortákat, cookie-kat és egyéb falat méretű finomságokat. Kényeztesse magát Canelés de Bordeaux-val, baszk gâteau-val, hagyományos fraisier tortával, csokoládés éclaire-el és a legendás Saint-Honoré-val.
Belül minden tudásszinthez talál recepteket, amelyeket otthon is kipróbálhat, beleértve Cédric Grolet, Yann Couvreur, Pierre Hermé, Philippe Conticini és számos más nagy név és feltörekvő kortárs tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 01. |
ISBN: | 9782379450860 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.9 x 29.5 x 3.8 cm |
Súly: | 1.98 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.