Sweet France
The 100 Best Recipes from the Greatest French Pastry Chefs

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Franciaország gazdag édes hagyományokkal és tehetséges cukrászokkal rendelkezik, és a Sweet France segítségével az olvasók 100 receptet fedezhetnek fel ellenállhatatlan tortákhoz és süteményekhez, amelyek minden édesszájút kielégítenek.
A könyv a lényeget tartalmazza, újra látogatja a klasszikusokat, süteményeket, az emblematikus tortákat, cookie-kat és egyéb falat méretű finomságokat. Kényeztesse magát Canelés de Bordeaux-val, baszk gâteau-val, hagyományos fraisier tortával, csokoládés éclaire-el és a legendás Saint-Honoré-val.
Belül minden tudásszinthez talál recepteket, amelyeket otthon is kipróbálhat, beleértve Cédric Grolet, Yann Couvreur, Pierre Hermé, Philippe Conticini és számos más nagy név és feltörekvő kortárs tehetség kedvenc alkotásait.
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 01. |
ISBN: | 9782379450860 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.9 x 29.5 x 3.8 cm |
Súly: | 1.98 kg |
Oldalszám: | 360 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik.
Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.