China - The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Kei Lum Chan, Diora Fong Chan
  2018. február 18. 17:35

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


Több mint 650 receptet tartalmaz, ízletes és eredeti Kínai ételeket bemutatva az otthoni konyhák számára. Ez a megkapó és irányadó könyv betekintést enged a világ leggazdagabb és legősibb konyhájának kulináris sokféleségébe, körbe vezetve az olvasót a 8 fő kínai régió és számtalan kisebb térség receptjeiben.
A China: The Cookbook nemzetközi sztárséfek válogatott receptjei mellett csodálattal telve ír népszerű klasszikusokról, mint az édes savanyú sertésoldalas és a dim sum, vagy a kevésbé ismert regionális klasszikusokról, például a Fujian sült rizs és a Jiangsu részeg csirkéje.
Kei Lum Chan és Diora Fong Chan bestseller-írókra, mind a 8 fő regionális kínai konyháról birtokolt átfogó tudásuk miatt a legfőbb kulináris szakértelemként tekintenek Kínában. Kei Lum Chan Mong Yan Chan -egy kínai újságíró és kritikus - fia, a Kínai kulináris kultúrára jelentős mértékben hatott Food Classics sorozat írója.

Photo: Phaidon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Kei Lum Chan, Diora Fong Chan
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714872247
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5.5 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 720
Ár: 12 990 Ft