China - The Cookbook
A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.
Több mint 650 receptet tartalmaz, ízletes és eredeti Kínai ételeket bemutatva az otthoni konyhák számára. Ez a megkapó és irányadó könyv betekintést enged a világ leggazdagabb és legősibb konyhájának kulináris sokféleségébe, körbe vezetve az olvasót a 8 fő kínai régió és számtalan kisebb térség receptjeiben.
A China: The Cookbook nemzetközi sztárséfek válogatott receptjei mellett csodálattal telve ír népszerű klasszikusokról, mint az édes savanyú sertésoldalas és a dim sum, vagy a kevésbé ismert regionális klasszikusokról, például a Fujian sült rizs és a Jiangsu részeg csirkéje.
Kei Lum Chan és Diora Fong Chan bestseller-írókra, mind a 8 fő regionális kínai konyháról birtokolt átfogó tudásuk miatt a legfőbb kulináris szakértelemként tekintenek Kínában. Kei Lum Chan Mong Yan Chan -egy kínai újságíró és kritikus - fia, a Kínai kulináris kultúrára jelentős mértékben hatott Food Classics sorozat írója.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerzők: | Kei Lum Chan, Diora Fong Chan |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
Forgalmazás kezdete: | 2016. szeptember 22. |
ISBN: | 9780714872247 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 5.5 cm |
Súly: | 2.06 kg |
Oldalszám: | 720 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Rum
300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Bread Ahead
Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.