Living Bread

Tradition and Innovation in Artisan Bread Making


« Vissza | Szerzők: Daniel Leader, Lauren Chattman
  2019. november 05. 17:26

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


Ebben az úttörő pékkönyvben az úttörő kenyérsütő Daniel Leader átfogó képet nyújt a mai kenyérsütésről a lelkes otthoni pékek számára. 

A lisztőrlők, a gazdálkodók, a pékek és a tudósok közösségének inspirációjával a Living Bread lenyűgöző betekintést nyújt a kézműves kenyérsütés fejlődésébe és folyamatos változásába - a búzatenyésztési gyakorlattól és az őrlés előrehaladásától kezdve a kovász indítókig és a tésztakeverés technikáiba egyaránt. A művészetet és a tudományt egyformán befolyásolva, Leader izgalmas csavarokat mutat be a klasszikusokról, mint például a Curry-s paradicsomos Ciabatta-t, a Vegan Brioche-t és a csokoládés kovászos Babka-t, valamint a hagyományos recepteket is górcső alá veszi.
Anekdotákkal és emlékezetes képekkel Leader saját utazásaiból és az őt befolyásoló kézműves találkozókból a Living Bread egy szerelmeslevél, egy élvonalbeli útmutató a jó kenyér készítésének gyakorlatához.

 

Photo: Joerg Lehmann

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Daniel Leader, Lauren Chattman
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780735213838
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 26.6 x 3.3 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 368
Ár: 12 990 Ft