Living Bread
Tradition and Innovation in Artisan Bread Making

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
Ebben az úttörő pékkönyvben az úttörő kenyérsütő Daniel Leader átfogó képet nyújt a mai kenyérsütésről a lelkes otthoni pékek számára.
A lisztőrlők, a gazdálkodók, a pékek és a tudósok közösségének inspirációjával a Living Bread lenyűgöző betekintést nyújt a kézműves kenyérsütés fejlődésébe és folyamatos változásába - a búzatenyésztési gyakorlattól és az őrlés előrehaladásától kezdve a kovász indítókig és a tésztakeverés technikáiba egyaránt. A művészetet és a tudományt egyformán befolyásolva, Leader izgalmas csavarokat mutat be a klasszikusokról, mint például a Curry-s paradicsomos Ciabatta-t, a Vegan Brioche-t és a csokoládés kovászos Babka-t, valamint a hagyományos recepteket is górcső alá veszi.
Anekdotákkal és emlékezetes képekkel Leader saját utazásaiból és az őt befolyásoló kézműves találkozókból a Living Bread egy szerelmeslevél, egy élvonalbeli útmutató a jó kenyér készítésének gyakorlatához.
Photo: Joerg Lehmann
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Daniel Leader, Lauren Chattman |
Kiadó: | Avery Publishing Group |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780735213838 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 26.6 x 3.3 cm |
Súly: | 1.7 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Acorn

A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.