Barion Pixel

Restaurant Nathan Outlaw


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2019. július 13. 15:58

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


A Restaurant Nathan Outlaw, amit a 2018-as és 2019-es The Good Food Guide-ban Nagy-Britannia legkiválóbb éttermének neveztek ki, az egyetlen halközpontú étterem az Egyesült Királyságban, aminek 2 Michelin-csillaga van. Ebben a szakácskönyvben Nathan felfedi sikere titkát és lehetőséget ad arra, hogy páratlan fogásait otthon is elkészíthesse.
A könyv egy falu kulináris évét követi nyomon, az étterem Port Isaac-i otthonának évszakai köré építve és felfedezi egy kicsiny, de tökéletesen formált tengerparti vidék szerepét a Restaurant Nathan Outlaw kiválóságában.
Nathan 80-at választott ki kedvenc receptjei közül, amik az étterem menüjén szerepeltek vagy szerepelnek – olyan ételeket, mint kora tavasszal a rák és spárga, rántott tintahal medvehagymalevessel, laposhal kékkagylóval és sziksófűvel. Innen, Nathan átutazik a Cornwalli partok szezonális ajándékain át egészen késő télig, amikor a különlegességek között megtalálhatjuk a rombuszhalat, a pezsgőt és a kaviárt, a lepényhalat osztrigával, uborkával és kaporral.

Photo: Absolute Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472953186
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 304
Ár: 20 890 Ft
(19 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

Andreas Papadakis görög séf megnyitotta apró, kultikus melbourne-i tésztabárját, mert nem találta meg, azt, amit keresett: egy kivételes tál tésztát a legjobb alapanyagokból készítve, mely egész nap elérhető. 


The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

Andreas Papadakis görög séf megnyitotta apró, kultikus melbourne-i tésztabárját, mert nem találta meg, azt, amit keresett: egy kivételes tál tésztát a legjobb alapanyagokból készítve, mely egész nap elérhető. 


Decoration by GARUHARU

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi