Barion Pixel

Restaurant Nathan Outlaw


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2019. július 13. 15:58

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


A Restaurant Nathan Outlaw, amit a 2018-as és 2019-es The Good Food Guide-ban Nagy-Britannia legkiválóbb éttermének neveztek ki, az egyetlen halközpontú étterem az Egyesült Királyságban, aminek 2 Michelin-csillaga van. Ebben a szakácskönyvben Nathan felfedi sikere titkát és lehetőséget ad arra, hogy páratlan fogásait otthon is elkészíthesse.
A könyv egy falu kulináris évét követi nyomon, az étterem Port Isaac-i otthonának évszakai köré építve és felfedezi egy kicsiny, de tökéletesen formált tengerparti vidék szerepét a Restaurant Nathan Outlaw kiválóságában.
Nathan 80-at választott ki kedvenc receptjei közül, amik az étterem menüjén szerepeltek vagy szerepelnek – olyan ételeket, mint kora tavasszal a rák és spárga, rántott tintahal medvehagymalevessel, laposhal kékkagylóval és sziksófűvel. Innen, Nathan átutazik a Cornwalli partok szezonális ajándékain át egészen késő télig, amikor a különlegességek között megtalálhatjuk a rombuszhalat, a pezsgőt és a kaviárt, a lepényhalat osztrigával, uborkával és kaporral.

Photo: Absolute Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472953186
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 304
Ár: 18 890 Ft
(17 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Italian Gelato Project

Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


Szerzők: Andrea Soban

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Boragó

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Szerzők: Rodolfo Guzmán

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.