Barion Pixel

Restaurant Nathan Outlaw


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2019. július 13. 15:58

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


A Restaurant Nathan Outlaw, amit a 2018-as és 2019-es The Good Food Guide-ban Nagy-Britannia legkiválóbb éttermének neveztek ki, az egyetlen halközpontú étterem az Egyesült Királyságban, aminek 2 Michelin-csillaga van. Ebben a szakácskönyvben Nathan felfedi sikere titkát és lehetőséget ad arra, hogy páratlan fogásait otthon is elkészíthesse.
A könyv egy falu kulináris évét követi nyomon, az étterem Port Isaac-i otthonának évszakai köré építve és felfedezi egy kicsiny, de tökéletesen formált tengerparti vidék szerepét a Restaurant Nathan Outlaw kiválóságában.
Nathan 80-at választott ki kedvenc receptjei közül, amik az étterem menüjén szerepeltek vagy szerepelnek – olyan ételeket, mint kora tavasszal a rák és spárga, rántott tintahal medvehagymalevessel, laposhal kékkagylóval és sziksófűvel. Innen, Nathan átutazik a Cornwalli partok szezonális ajándékain át egészen késő télig, amikor a különlegességek között megtalálhatjuk a rombuszhalat, a pezsgőt és a kaviárt, a lepényhalat osztrigával, uborkával és kaporral.

Photo: Absolute Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472953186
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 304
Ár: 18 890 Ft
(17 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Yogurt & Whey

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szerzők: Homa Dashtaki

Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash