Restaurant Nathan Outlaw
Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
A Restaurant Nathan Outlaw, amit a 2018-as és 2019-es The Good Food Guide-ban Nagy-Britannia legkiválóbb éttermének neveztek ki, az egyetlen halközpontú étterem az Egyesült Királyságban, aminek 2 Michelin-csillaga van. Ebben a szakácskönyvben Nathan felfedi sikere titkát és lehetőséget ad arra, hogy páratlan fogásait otthon is elkészíthesse.
A könyv egy falu kulináris évét követi nyomon, az étterem Port Isaac-i otthonának évszakai köré építve és felfedezi egy kicsiny, de tökéletesen formált tengerparti vidék szerepét a Restaurant Nathan Outlaw kiválóságában.
Nathan 80-at választott ki kedvenc receptjei közül, amik az étterem menüjén szerepeltek vagy szerepelnek – olyan ételeket, mint kora tavasszal a rák és spárga, rántott tintahal medvehagymalevessel, laposhal kékkagylóval és sziksófűvel. Innen, Nathan átutazik a Cornwalli partok szezonális ajándékain át egészen késő télig, amikor a különlegességek között megtalálhatjuk a rombuszhalat, a pezsgőt és a kaviárt, a lepényhalat osztrigával, uborkával és kaporral.
Photo: Absolute Press
Termékinformációk
Szerző: | Nathan Outlaw |
Kiadó: | Absolute Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781472953186 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.3 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.72 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
20 890 Ft (19 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bourbon [Boxed Book & Ephemera Set]
A kentuckyi bourbon luxus, illusztrált története és útmutatója, archív fényképek, ritka üvegcímkék és egyebek keretezési minőségű reprodukcióival, mindezt egy elegáns dobozos készletben, kihúzható fiókkal.
Stuffed - The Sandwich Cookie Book
Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.