obsession / English Version
Oriol Balaguer Barcelona
A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.
Az a fajta megszállottság, amitől Oriol Balaguer szenved az a hatalmas és többszörös megnyilvánulás. Az ő megszállottsága a minőség, egy jól végzett munka a tökéletességért, a folyamatos tanulásért és fejlődésért, a szépségért, harmóniáért, egyensúlyért, esztétikáért és az alkotásai bemutatásáért, az összes alkotásának kollekcióvá alakításáért történik…Vitathatatlanul, hogy Ő az egyik legjobb “chocolatier” és egyben cukrász napjainkban, bonbon kollekcióival és egyedi művészi munkáival. Az éttermi desszertjei meghatároztak egy korszakot, olyan fenséges darabokkal mint a „Csokoládé Nyolc Textúrája”, a legjobb desszert a Coupe du Monde de la Pâtisserie-n 2001-ben.
De ha sütött vagy élesztős tésztákról beszélünk, a Balaguer féle vajas croissant a legjobbként értékelték Spanyolországban 2014-ben.
Balaguer nem egy, hanem szinte minden szempontból kiemelkedő szakember, maximalistaként áll hozzá minden projekthez, alkotáshoz, recepthez és azok gondos kidolgozásához. A fentiek egyértelmű tényként jelennek meg az új cukrászkönyvében is. A nagyszerű szépség, harmónia, áramvonalas formatervezés, Oriol Balaguer stílusa emeli a cukrászsüteményt a kulináris művészet csúcsára.
A cukrászkönyv felsorakoztatja, ismerteti a szerző ötleteit, technikáit, erősségeinek szinte teljes választékát és azok receptjeit. A beltartalom bizonyítéka a tehetségnek, igényességnek és megszállottságnak Balaguer stílusában. A kiadvány beltartalma, a feldolgozott, érintett kategóriák: torták, tányérdesszertek, bon-bon válogatások, péksütemények, különleges csokoládéból készített húsvéti tojások.
A kiadvány kifejezetten a tanulni, fejlődni vágyó gyakorlott cukrászoknak ajánlott.
Photo: Vilbo Editores
Photo: Vilbo Editores
Termékinformációk
Szerző: | Oriol Balaguer |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9788493758479 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 30 x 3 cm |
Súly: | 2.09 kg |
Oldalszám: | 306 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking
Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Pasta Masterclass
A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.